#223

Det här är i särklass värsta dagen i mitt liv. Jag är nog nära på att få ett nervous breakdown. ALLT BLIR SÅ JÄVLA FEL. Jag kan inte räkna upp alla cp klantiga och irriterande sakerna jag råkat göra idag. Ikväll så dog batteriet på min mobil. Laddaren innelåst hos Amalia och hon är borta med nyckeln. Eftersom vi är sambos från och med idag så åkte jag från henne direkt efter jobbet. Med täcke och kudde tänkandes på allt sorgligt i världen. Så kommer jag till porten och konstaterar att det är för sent och portkoden slutat fungera för flera timmar sedan. Eftersom min mobil är död så kunde jag inte ringa heller. Jag lade mig därefter ned på marken för att dö. När tillslut några gulliga tjejer kommer ut så ringer de sin kompis som fick öppna portarna. Väl inne laddar jag mobilen och kommer inte ihåg PIN koden så simkortet spärras och jag måste nu ange en puk kod som jag inte har. Nu sitter jag i köksfönstret, röker och grinar lite. Fast jag strängt förbjudit inomhus rökning själv. Toooomoorrow its another day!

#222



Jag har köpt en ramones t-shirt till sovtröja. Jag vill att den ska bli sliten och grå innan jag använder den som en vanlig t-shirt så nu gör jag en törnrosa och sover i den i hundra år!

Natti.

#221


Det är första gången jag handlat något väldigt praktiskt på länge, ett illrosa kamera fodral till min babyrosa kamera! Eftersom jag bara slänger ned all skit i väskan är det inte konstigt att mina tidigare mobiler/kameror tar skada och går sönder. Nu kommer min babykamera att håll i all evighet!

#220




Jag har ätit middag med Issa och Elsa, vi firade Elsas födelsedag, flera veckor försenat! Eftersom vi andra tjejer aldrig kan träffats samtidigt så hade ingen styrt upp att köpa hennes present ( en rosa mr rabbit ) så därför gjorde vi(jag) ett tjusigt presentkort. 352 gånger beräknas den hålla innan den slits ut enligt säkra källor. Dock så lyste Boa och Filippa med sin närvaro. Det är alltid någon som uteblir, jag tror vi bara varit alla tillsamans EN GÅNG på söndagarna, då det egentligen är tänkt att vi allihopa ska ses tillsamans då! Nu styr jag upp det hela till nästa söndag och utser mig själv till ordförande för söndagarna. Den som inte kommer får PISKRAPP!  

#219


#218


Jag köpte en redken inpackning häromdagen, den är SÅ jävla bra. Värd varenda krona, gör verkligen skillnad på min riskvast till hår!

#217

Marica var här i Stockholm över hälgen, vi har gått på stan hela dagen och varit med lilla gosiga Ida 3år, som önskar sig en katt utan koppel till jul och planerar att bli en apa som stor! Vi drog sedan hem till mig och lagade mat. Nudelwok och sedan B&J till efterätt. Det är jävligt kul att sitta ned och snacka massa minnen, särskilt då vi ses så sällan numera. Hon drog dock just vidare till någon kille så nu städar jag för fullt!




#216






1. Bild på mig från onsdag ( sturecompagniet 20 år ) . 2. taket 3.Filippa 4. Amalia 5. Bakiskäk !

Jag ser ut som jag eldat upp mitt hår på de andra bilderna. Jag hade dock väldigt kul i onsdags, måde som fan i torsdags och sov bort hela fredagen. Idag är jag sugen på att gå ut, men tvivlar på att jag gör det. Jag har på tok för mycket att göra så drar jag ut riskerar jag att ligga sliten i tre dagar. Det går INTE !

#215

Jag blir hysteriskt arg och förtvivlad ibland, ilskan tar över och ögonen nära på trillar ut av aggression. Efteråt får jag panik, känner att jag är en psykobrud och får dåligt samvete gentemot de som blivit utsatt för mitt vredesutbrott. Dock så träffade jag förra året en tjej som överträffar mig tusen gånger om. Denna tjej är fruktansvärt aggresiv, paranoid och allmänt psykiskt ostabil. Gämför jag mig med henne så kan jag dra en lättnads suck och känna mig lugn som en uggla. Jag är dock lycklig över att denna tjej existerar, för var gång jag hör något om henne så får jag mig detta återkommande sköna lugn inombords samt ett gott skratt!

Jag träffade denna tjej på en misslyckad "fest" hemma hos mig förra hösten, hon kom dit med sin pojkvän som då varit min goda vän sedan många år tillbaka. Istället för att vara trevlig var hon misstänksam, satte sig i ett hörn för att sura, skrek ut ilskna order till sin pojkvän samtidigt som hon med bitterhet smuttade på cidern. Hon gav mig några kommentarer med avsmak, och onda ögat då någon annan tjej hälsade eller talade till hennes pojkvän. Då vi allihopa senare befann oss i en bil påväg för att lämna av några samt köpa ciggaretter så börjar hon öppet korsförhöra hennes pojkvän om hur och varför han kände mig. Efteråt så drog de hem medan hans polare hängde med mig och co.

Vi snackade om hennes uppenbara dåliga uppförande och restrerande delen av natten så plingade det PÅ HANS KOMPIS mobil med emo sms från henne. "Jag veet att det är något konstigt med honom, jag känner det alltså, jag började blöda näsblod nu när jag kom hem, jag kan inte gråta, jag blöder näsblod istället. Mitt hjärta är krossat, men tack för att du är min vän, jag behöver dig nu ".

Min stackars vän var helt söndermanipulerad och för mig är det ett mysterium att han vill ha henne. Så när de gjorde slut så jublade jag och tyckte det lät väldigt vettigt, blev glad för honoms skull och matchmakade honom med min betydligt snyggare, trevligare och mer sansade vännina. De "träffades" i någon vecka bara men det blev inga känslor och de slutade ses. Plötsligt så går han av oförklarlig anledning tillbaka till sitt psyko ex och flyttar ihop med henne. Några månader senare så träffar hans flickvän min väninnas lillebror ute och går fram till honom och häver ut sig något i stil med -" aaah jag är inte glad på din syster minsann..." .

HUR FAN KAN HON VARA ARG PÅ TJEJEN HENNES KILLE LÅG MED DÅ DE INTE VAR TILLSAMANS? Om hon nu har sådan vederbörlig ilska inombords, låt honom få för det och red ut det med honom. Förslagsvis innan de flyttade ihop tillsamans. Att älta det i typ ett halvår är väl lite väl länge?! Det roliga är att hon varit på honoms kompisar och legat med dem. Men det är inget konstigt?

Hade jag inte vetat att hon är så utomordentligt pryd och blodsallvarlig så hade jag dragit slutsatsen att de levde i någon form av extrem BDSM relation.

Det ännu sjukare är att min vännina som umgicks med hennes pojkvän under deras "uppehåll" var ute ikväll och blir attackerad av en psykopatisk tjej som klöser henne över hela kroppen. Alltså KLÖSER! Sedan visar det sig vara min fd killkompis lillasyster som attackerat henne.

Om nu den här tjejen gjort något annat än att umgåtts med den här killen i någon vecka så kanske det hade funnits något som antytt på att hon gjort fel. Ingen av de två gjorde något konstigt. Men i flera månader efter så exploderar lillasystern och flickvännen på den här tjejen? Varför i helvetet då?! Det är ju inga tvivel på att de båda är ett par rejäla psykobrudar men jag förstår ändå inte motivet till att vara så argsint mot tjejen? Och vad lillasystern har med detta att göra? Jag drar slutsatsen att det förekommer incest med anslag av S/M och jag hoppas för guds skull att han njuter av det! Annars har han hamnat i en jävligt knivig situation.

Slutsatsen är att jag är inte så psykobryt bara för att jag blir arg. Det känns bra. Man får bli upprörd. Men inte långsynt, bitter eller galen.


#214

Jag har pluggat/jobbat samt varit bakis, trött slö och arg senaste ett och halvt dygnen. Nu är jag helt slut på. Flyttpackar och städar ilsket for the moment. Jag är arg för att jag just måstat betala en telia INTERNET räkning på 1779:- för att vara exakt, för att mina skor är vidrigt fula och kalla, för min hy vägrar få färg och jag ser ut som ett lik, för att jag inte har ett hem, för jag råkat glömma min kamera hos Filippa, för att jag är så ful på bilderna sen i onsdags att jag överväger självmord och för att jag ligger med en chipspåse istället för sällskap som jag skulle haft!



Från den ljusa sidan så blir det dock väldigt rent av att storstäda flygförbannad! När jag städat klart så ska jag se en av mina favoritfilmer, Amelie från Montmartre!  Audrey Tautou är en av de vackraste kvinnorna jag vet.


#213







( bild, stureplan.se )

Gårkvällen var fantastisk! Sturecompagniet firade somsagt 20år. Champagnen och drinkarna flödade, det var trevligt folk överallt och vi dansade på borden. Jag är fortfarande full dock , så fastän jag gick till skolan som började 8, så drog jag dumt nog hem till Amalia. Det är det värt, bästa utekvälllen hitills och jag prioriterar att nyktra till innan jag börjar jobba 16.00.

#212


Har varit i skolan och sedan shoppat en massa. Sjukt vad det tar lång tid att shoppa om man ska prova allt! Sitter nu med en glanstoning i håret hemma hos Filippa, vi ska fixa oss och sedan dra på sturecompagniets 20 års jubileum!

#211





Gud vad jag känner mig ambitiös, satt uppe till tre inatt och pluggade, vaknade 7 och gick till skolan, därefter lunchade jag med Bellaballooo och drog sedan iväg och jobbade. Jag har just kommit hem, ska sätta mig yttligare en exminations uppgift.  

Fan vad maten ser vidrig ut på bild. Som spya!


#210

Jag sitter i skolan nu och är sjukt trött. Pluggade till tre inatt och fick därefter ett jobbigt samtal. Heeey, äre matiiiiiiiiilda? Jag er Alex , en kåmpis med Filippa. Liiiissna Liiisna på mig. Naaae du er cute, walla jag sver jag fixar lägenheten till er. Jaa du och Filippa ska komma och kåla imååeern. Jag tjener Filippa, hon sa att de e inga problem, naaaaw va gör du?

Jag blev asförbannad. Detta var såklart ingen som Filippa känner. Lät som samma man som ringde mig för ett tag sedan.

Nu skiter jag i om jag låter rasistisk, men det låter förjävligt med brytning. Likaså när man brer på ”blattesvenskan” som det kallas, eller någon annan dialekt för övrigt. Fan vad äckligt det är.SÅ OJ vad jag pratar riksvenska idag ska ni veta.


#210


Första skoldagen idag på väldigt länge! Det tog emot att kliva upp så tidigt åk åka iväg ända bort till skolan. Som tur är så bor jag på Söder från och med nästa vecka dvs cirka 2 minuter från skolan. Kommer inte att ha en minuts frånvaro! Jag och Amalia hade en massaa att snacka om då vi inte sets på en månad, vilket är skumt då vi brukar träffas varje dag. Vi hittade en mysig italiensk resturang där vi käkade lunch för att sedan hänga en massa timmar hemma hos henne. Nu är jag bjuden på avskedsmiddag och ska se film!

Pusssyy

#209



Jag har helt missat att marcbaby släppt ännu fler parfymer/bodysplash eller vad man nu väljer att kalla det. Köpte min rain nyss och trodde det var en sesongs utgåva som bara såldes på NK! Men tydligen så har eleven.se hela sortimentet med massa spännande dofter!

#208




Vilken typ av människor använder sådanna här kläder? Och hur är det möjligt att denna butik har råd att ligga på drottninggatan?!

#207





1. Boa 2. Filippa 3. Boa har lirat borta match. 4. Vi juckar.

Denna veckas söndagsfika ägde rum i Filippas säng, med mjölk och bullar som hon själv bakat! Det var dock bara vi tre ikväll vilket var lite synd. November gråa Stockholms söndag gör att vi varit lite griniga alla tre. Jag fryser ihjäl, Boa kammar fel och Filippa saknar sin toyboy. Snart är det december, då kommer jag inte att vara bosatt långt ute i förorten och vi kommer klunka glögg så då kommer livet vara på topp!

Btw, Filippa är Boas moster. Det hade man väl inte kunnat tro!?


#206




Jag har typ page och det passar jag inte alls i! Ska dock låta håret vila några dagar innan jag sätter in lösehåret igen. Jag har hallonröda läppar och mitt nya midjebälte. Nu ska jag kila iväg till Filippa som bjuder på bullar till vårat söndagsfika!

#205


Hur gulliga är inte dessa? Alla andra fick veckotrosor utom jag då jag var liten! Nu då jag dessutom inte hinner med att tvätta och jag bara har massa svinfula stringtrosor så skulle det vara exemplariskt om jag fick de hära från Stella McCartney. Är det inte möjligtvis någon pervers typ därute som läser min blogg och som vill ha alla mina smutstrosor i utbyte mot dessa?

#204



Ser någon vilken känd barnskådespelerska det här är?


#203



Hela dagen har jag tillbringat i sängen. Sista fem timmarna så har jag slitit med diverse skoluppgifter. Här råder sannerligen pluggning non-stop! Känns overkligt att jag haft dåliga betyg och varit värdelös i skolan en gång i tiden. Då jag väl tar studenten så kommer betygen vara oklanderliga och slutbetygen i nian kommer vara obefintliga!


#202

Oj! Bästa H&Ms designer samarbete hitills. Jimmy Choo. Spanade in kollektionen häromdagen. Den är verkligen bra. Jag gjorde därför ett litet kollage med de tjusigaste! Overknee stövlarna kan möjligtvis vara på tok för långa för mig, vilket är synd. Men halsbandet SKA jag ha!


#201


Jag har äckligt ont i huvedet så troligtvis ska jag bara ligga och slappa hela helgen. Jag fryser nästan ihjäl. har dubbla tjocktröjor inomhus och häromdagen så sov jag i min dunjacka. Min hy är dessutom likblek och jag tog ur mitt löshår idag. Ska hårinpacka håret och smörja in mig med brun utan sol som en galning, så är jag både freeesh och utvilad till skolan på måndag. Jävligt skumt att jag inte varit där på en månad. Först lov och sedan tre veckors praktik.

#200



Idag fick jag hem en Marlboro nyhet. Den smakar som marlboro light och är stark som marlboro röd. Vad det nu är för fiffigt med det. Men förpackningen lär sälja!


#199

Igår så fick jag syn på något mycket lustigt. Utanför pressbyrån står en väldigt gammal prydlig tant ( 80+ ) och en utvecklingstörd kille ( 20-30 ) och pratar. Helt plötsligt så kastar de sig i armarna på varandra och hånglar frenetiskt. Vad har denna tant för sexuell läggning? Unyttjar hon honom, utnyttjar de varandra eller kan de eventuellt vara kära? Kan hon vara blind för att han är utvecklingstörd och tro att hon gjort världens kap? Eller är han så bakom flötet att han inte fattar att hon är gammal?


#198

Jag hade migrän attack igår så jag orkade inte skriva.

#197





MOHAHHAHAHA. Hittade denna photosession på mig och Isabella från sommaren 04, 05? Jag använde windows egna photoredigeringsprogram till diverse spännande effekter. Tex så gjorde jag Issa knallröd i ansiktet. Förmodligen för att jag själv skulle framstå som snyggare!

#196


YEEEEES! Nu kan jag vara lugn. 2010 kommer bli ett bra år för mig. Köpte en hel bok om hur det blivande året kommer att bli för mig som jungfru. Fantastiskt. Jag vet precis vilka dagar jag ska akta mig för, och vilka som kommer att bli bra. Hela året utstakat!

#195


Hur tänkte man då man då man uppfann strut BH:n? Antagligen var det format efter idealen, det fattar jag. Men hur kom man fram till att de skulle vara strutiga? Vad var det som var attraktivt med det?




#194


Idag var jag på stan med Filippababy ! Hittade massor jag ska köpa. Vi åt lyckokakor, men jag tappade bort min lapp och glömde vad som stod. Så tog därför en ny. "YOUR EXAMPLE WILL INSPIRE OTHERS". Wooho, jag måste dock understryka att jag redan insperar andra redan hur mycket som hälst. För några veckor sedan så bloggade jag om en marabou nyhet. Det fick Elsa att bli så sugen på den att hon suktade i flera dagar och gick runt i alla livmedelsbutiker i Vasastan för att hitta åt chokladen. Nu hoppas jag verkligen att fler sätter äckeltjejer på plats genom att ge dem en kissdrink! Eller så kanske det är så att den inte ger värkan förnst jag ätit upp kakan. Isåfall så ska jag komma på något klurigt imorgon som andra kommer bli inspirerade av.

#193


Jag köpte den här BH:n för ett tag sedan. Glömt bort att visa! Den är jävligt tjusig och jävligt skön.


#192

Ibland så gör jag så sjukt konstiga saker. Medan jag gör det reflekterar jag inte över att det är det minsta märkligt utan fnittrar bara, ofta handlar dessa saker om att jag äcklar mig med andras mat eller dryck.

Exempel.
Alla ni som kom på Johan Skyttes mellanstadiediscon, observera att köpte ni då chokladbollarna så innehöll dem snorloskar från mig och min vän Paz! Och var du en fittigt jobbig tjej ute i lördags, och jag gav dig "min" drink så bestod den endast av mitt kiss, is och citron. Hoppas du fick en rejäl fylla!  



Ofta händer dessa saker i kniviga situationer mot folk som gör mig förbannade. Men ibland får jag även en oförklarig flipp och gör något vidrigt mot någon jag faktiskt känner. I vintras hade jag börjat umgås med en kille som jag verkligen tyckte om. Jag vet fortfarande inte varför jag spottade en loska i hans cola glas innan han drack upp det.

Man skulle kunna tro att jag tänder på det. Det gör jag inte. Jag äcklas något så fruktansvärt att hela kroppen krampar i skratt.

#191

Jag såg "dumpa honom" med Elsa och Issa ikväll. Klyshigt nog så stämmer filmens budskap, män och kvinnor tolkar ord och gester väldigt olika. Vi analyserade det så mycket att jag orkar inte spekulera i det mera. Elsas mamma hade även lagat en supergod fisk som jag åt av trots att jag hatar fisk och är vegetarian. Sen åt jag lite smågodis också, med gelatin i. Och nu bara spyr jag. Jag tror inte att det är fysiskt, dvs att min kropp inte är van animaliskt protein. Kanske ligger det psykiskt ihopp om att vara princifast. Jag ska inte äta mer utav något som levt kan jag konstatera nu. Hur gott det än är.



Nu ska jag lägga mig och läsa nya cosmo UK innan jag sommnar!


#190

Varför luktar svett på män i 20-30 års åldern gott, då det stinker på alla andra?


#189


Jag är jävligt arg. Jag hatar morgonar. Mitt ansikte är svullet och ögonen har klibbat igen. Som tur är så köpte Issa clear eyes till mig i New York! Nu ska jag droppa det i ögonen, sminka mig och springa iväg.

Adios amigos!

#188


Varit sjukt bakis idag. Käkat middag med min heta spanjorska i flera timmar och bara bakishängt! Veg tacowraps typ. Mitt huvud och min kropp värker. Får massa flashbacks, och slutsatsen jag drar av det är att - jag hade verkligen jävla kul igår!

#187


Här en liten videoblogg från igår! Kommentera gärna vad ni tycker! *Blink*

#186


Köpte de här klackstövlarna igår. HUR SNYGGA ÄR DE INTE?!


#185

Vad händer om någon dricker någon annans kiss? Blir man förgiftad, mår illa, dör man eller är det bara äckligt?


#184


Pose! Mitt hår var blött och vidrigt, mitt linne för långt så jag blottade BH:n hela kvällen.

Jag åt två mackor + en kopp kaffe under hela gårdagen. Då jag egentligen är världens matvrak så är det extremt lite. Sedan ett glas sprit på det och mina 158cm. Jag blev aspackad! Först var vi på treat tror jag det hette, ett litet sunkigt ställe på söder, där Sofies killes band spelade! Vi blev kvar där lite längre än planerat. Vi skulle egentligen ut och dansa men bestämde oss för att hänga med några på en krog istället. Jag blev nekad att komma in på tre pubar. "För full" sa vakterna. Detta var alltså sunkiga ställen, och jag var inte alls för full, bara extremt fnittrig! Fjärde krogen var dock jävligt nice!

Jag vet inte hur smart det skulle vara att berätta vad som egentligen var roligast. Skulle jag lägga upp min videoblogg från inatt, eller de andra fyllefilmerna så skulle min bloggstatistik ökas drastiskt. Jippikajej!

Mitt jävla kamera batteri och mobil batteri hade dött då jag in mot morgonkvisten slarvat bort de andra, då träffade jag en gatumusikant som spelade så fint att jag stod där och grät i tjugo minuter och gav sedan honom alla mina pengar. Vilket kanske inte var så taktiskt då jag är en fattig student.

Hursom jag och Bellaballoo hade återigen en oförglömlig natt tillsamans!

#183

Jag stinker svett och sprit. Är fortfarande full, sommnade med sminket på och mitt huvud är påväg att sprängas. Igår så löd mottot "Lika full som på Peace and Love". Jag tror faktiskt inte att jag druckit så mycket sprit sedan dess. 

Mitt hår var regn lockigt, skitäckligt och fult men vi hade väldigt kul igår. Jag ska sova lite mer och fundera var gränsen för vad man kan skriva i sin blogg går.


#182


WOOOOOHOOO, nu är jag pepp! Köpte ett par äckelsnygga klackstövlar idag. Ska fota sedan. Ska snart möta upp Bellabalooo och parta natten lång. Nu drar jag!

#181

Om man använder benämningen mus till kvinnans könsorgan, bör det inte då betyda ett kön med mens? Var annars har svansen sin funktion? Kan det eventuellt vara så att det är ett tampong snöre?


#180 - dagens kluring

Min vän Evelina och jag beslöt oss i sommar för att skicka en dagens kluring till varandra. Alltså någon random spekulation som man skulle filosofera över under dagen för att sedan komma på ett svar. Det blev bara en eller två frågor. Men jag klurar över massa saker varje dag. Så därför taadaam - så ska jag ha dagens kluring på min blogg varje dag!

#179

Jag drömmer gämt så sjuka drömmar.



Inatt så satt jag ute på min balkong och rökte då jag plötsligt fick en isig snöboll i huvedet. Jag hann aldrig uppfatta var ifrån den kom och gick in, då hade någon lagt en snögubbe i min säng. Jag blev irriterad men relfekterade inte över att det var märkligt. Plötsligt så kommer en attack med snöbollar på min ytterdörr och jag får syn på att en VK tidning ligger på dörrmattan. På förstasidan är det big news - ett märkligt dödsfall i Lycksele. Någon hade blivit inlindad i bandage så den personen kväts och det visade sig vara min Ida Winkas kille. Hon var nu misstänkt och efterlyst för mordet, men ingen visste var hon var. Plötsligt så bankar en poliskår på dörren och är säker på att hon gömmer sig hos mig. Jag springer ifrån dem och hoppar ned från balkongen. Då kommer någon som klätt ut sig till Hermoine i Harry Potter och räddar mig i sin flygande bil. Hon ger mig en adress där jag kan gömma mig, och släpper av mig vid pendeltågen. Adressen leder till Pernilla Wahlgrens villa på Lidingö. Dörren var olåst och hon värkade inte vara hemma, så jag sprang uppför trapporna till hennes vind. För den som såg sommarlovsmorgon 98/99 så var det exakt som mormors magiska vind. Och så plötsligt så kommer yttligare en snöboll i mitt huvud. I takstammen så hänger Ida knäveck klädd i en tigerdräkt. Hon skrattar och då hon kommer fram till mig berättar hon att hon är ett spöke. Att det var hon som lindade in hennes kille så att han skulle bli en mumie, och så hade hon en kista med hans kropp som hon skulle försöka uppväcka i framtiden. Alla snöbollar som hon kastat hade varit för att döda mig. Hon berättade massa intimt skvaller om Pernilla Wahlgren och tillslut så kvävde hon mig med ruttna ägg tills jag dog och blev ett spöke. Pernilla Wahlgren hade direktsändning för sitt julmatsprogram och vi kastade ut min döda kropp i köket och hon blev dömd för mord. Sedan hemsökte vi filmteamet så de gick med på en ny mormors magiska vind lansering. Vi blev världskända i hela världen, som de första spökena med en tvshow för barn.

Jag fattar inte hur jag kan drömma med sådan livlig fantasi? Haha ska ringa Ida nu och försäkra mig om att hon lever!!

#178

Jag säljer mig själv till den som ger mig 2007 office produktnyckel. Jag är så frustrerad och förbannad att jag inte vet var jag ska ta vägen. Jag har formulerat ett yttligare hat mail och försökt skicka iväg. Dock så går det inte att spåra vem som är ansvarig. Eller jag kan åtminstonde inte det. Jag vet inte varför jag skickar dessa då det ofta är stora företag att de inte bryr sig. OM de ens kommer fram till den jag är arg på vill säga. Jag fattar ingenting av detta. Men jag insåg att jag har så jävla mycket plugg som jag måste ta uti med. Jag skulle kunna mörda för ett fungerande office paket. Och nej inte online funktionerna, för mitt internet kostar typ 100 spänn/fem minter. Jag känner mig tragisk, jag sitter hemma och grinar en fredagkväll för ett en värdelös mjukvara inte funkar. Jag måste plugga NUNUNUNUNU. Och till mitt pluggande behöver jag office paketet.

#177

Efter vaccinet så har jag druckit vatten som en brunstig älg. Även varit ute och ätit med mamma, lyssnat på Melissa Horn och grinat litegrann. Jag tror det är försenad pms, men utesluter inte att det är vaccinet som gör mig ledsen. Jag ska sova nu och när jag vaknar imorgon så ska jag vakna upp vanlig och glad igen.

#176

Tog vaccinet idag, än så länge så är det inga extrema bivärkningar. Huvudvärken, näsblodet, bröstkramp och panikångesten fanns där redan innan. Jag är i sådant upplösningstillstånd att jag inte vet var jag ska ta vägen. Fy för allt just nu.

Nålen känndes knappt, och fast jag hatar sprutor så är det värsta nog blodprov.


#175


bild, från lovebook tror jag?

Jag har ett konstigt luktminne, luktar någon som någon annan jag känner blir jag jätteförvirrad och får lite panik. Eller så får jag bara flashbacks och minns sådant jag annars inte skulle minnas. Häromdagen så stod jag i kön bakom en man, som luktade någon ettrig billig parfym. Vips så kände jag samma känsla som för ca. sex år sedan och kom ihåg en massa exakta detaljer från det året och den tiden då jag var super förtjust i en kille som luktade exakt så.

Doftar någon miss dior cherie så längtar jag efter Issa och vill ringa henne akut. Min lancome magnifique är egentligen den godaste doft jag vet, men den ger mig bara flashbacks till förra hösten så att jag blir deppad. Känner jag minsta odör från Kylie Minouge så får jag panikångest och vill gråta, den påminner mig om allt jag inte vill komma ihåg. Däremot så får min Marc Jacobs daisy parfym mig på bra humör då den brukades som mest då allt var så bra som det var möjligt att vara. Doften av regn och lera ger mig festival vibbar och lyckorus, och idag så luktade någon/något som någon jag tycker väldigt mycket om och då greps jag av en enorm längtan.

Alltså den dagen jag köper lola , måste jag veta att kommer bli perfekt. Jag vågar inte använda min nya rain just nu för att jag är rädd att den ska påminna mig om Tyresö eller något annat otrevligt i vardagen just nu. Fast å andra sidan så påminner mina parfymer mig om olika livseror i helhet. Lite som ett nytt kapitel för varje parfym.

Fan vad det här blev långt och osamanhängande. Godnatt nu.

#174


Såg så olika med mamma på bio idag. Den var helt okej för att vara en svensk film, samtidigt som den var ganska så förutsägbar. Lite för klyshig egentligen!

#172


Idag så kom jag att tänka på att Issa har världens snyggaste lår och rumpa. Precis som jag vill ha! Från och med nu kommer jag äta precis det Issa äter och träna precis som Issa gör. För varje gång jag äter chips eller någon annan fett-craving så sätter jag in ett minimum belopp, 100:- på mitt botox-fettsugning-framtidaplastikoperations konto. Antagligen så får jag snygga lår, eller blir stenrik och kan fettsuga dem. Vattentät plan!

Bildvalet är inte motiverat. Den föreställer Isabella. Hittar ingen på hennes lår. Men dem är slanka och vältränade och så har hon världens plutrumpa!

#171



Ida & jag hade planerat en liten cup förra sommaren! Den gick ut på att få hennes kille att sluta porrsurfa misstänker jag. Vi skulle röva bort alla kastruller och ersätta det med potatismos. Jag tror dock att han hann klura ut att nått var i görningen långt innan och hittade lappen redan innan vår plan var satt i verket.

#170


Idag hittade jag väldigt söta underkläder på H&M. Det är så jävla snyggt med "vanliga" trosor! String är för ut-tjatat.

#169

Alltså jag vill dö så mycket jag skrattar åt programmet om Ullared, den här killen kan ju inte vara på riktigt?!?! Det är så whitetrash hahahahahahahahahaha. Husvagnstanter, pantertanter, alkoholiserade svenssons och media kåta människor i allmänhet. CAMPA utanför Ullared Gekås på semestern. Jag vet inte var jag ska ta vägen. Hahahahaha. Mattiazzzz är nog den roligaste pajjasen jag sett!!



#168

Jag har varit på stan med mamma hela dagen idag. Varit vaken sedan sju imorse. Det hör inte till vanligheterna. Jag har även shoppat lite och sedan åt vi långlunch på ett ställe med massa bra vegmat! Nu ligger jag i sängen och käkar en lussebulle och pucko till middag. Haha fan vad det låter som att mitt liv går ut på att äta!



#167

Idag så flög mamma ned hit. Vi käkade på tacobar. Så jääävla gott. Hela hälgen så har jag inte lämnat dörren och bara ätit massa äckliga saker jag hade i kylen. 

Mamma berättade att hon och morfar tidigare i veckan varit och handlat när dem träffat en bekant till morfar som tydligen träffat mig i vintras då jag jobbat. Morfar presenterade mamma, varav gubben påstår " - Nej men oj du ser ju yngre ut än din dotter!" Snälla någon bekräfta att detta inte stämmer?! Nog för denna man endast träffat mig i mitt värsta tillstånd. Arg, osminkad, odushad med håret i en knut samt byggarbyxor och halva mig i målarfärg.




Mamma är egentligen här pg av jobb, och jag hade fattat det på henne som hon löst det med hotell. Det hade hon gjort, men bara de dagar hon jobbat. Det blev liksom en suprise att hon skulle bo hos mig! Vilket inte är så jätte smidigt då jag bara hyr ett rum för tillfälet. Vi fick bjuda på fika för missförståndet! Jag känner mig som en elefant. En rynkig elefant som är över 41år. Ikväll så satte jag in en hundring på mitt botox-fettsugning-framtidaplastikoperations konto. Det gäller att spara i tid. Det värkar som jag är på hal is. Efter denna vecka ska jag svälta fram till sommaren och börja smörja in mig med rynk-kräm.

#166

Im fucking blind! Jag ser inget alltså sjukt. Jag vet inte om jag har fått något i ögonen eller om man kan fått så försämrad syn på bara någon timma. Hittar inte mina glajjor heller. Det här är sjukt jobbigt. Jag sitter ca 2 cm från texten för att se. Jag har haft lite dålig syn, men inte SÅHÄR!!!

UPDATE: hahaha det var något fel på skärmen. Inte mina ögon!!!!!!

#165


Jag vaknade just! Somnade med sminket på. Det är mer utkletat än vad de framgår på bilden. Så nu ligger jag och posar i min säng och tar bilder. Så fort jag orkar ska jag kliva upp och äta frukost.

#164


Jag köpte en sjömansblus på secondhand förra veckan. Den är jävla snygg faktiskt!

Jag är osäker på om jag verkligen ska stanna hemma ikväll. Jag är egentligen grinig och har huvudvärk så drar jag ut och blir full kommer det vara tusen gånger värre imorgon än vad det är just nu. Jag sparar nog min energi tills nästa hälg då Elsa ska ha sitt riktiga firande!


#163


GRATTIS Elsa!!! Min snygga kompis som sjunger som gud fyller idag 18år. Jag följer tyvär inte med ut ikväll, utan firandet blir nästa hälg! Gå in på hennes myspace och lyssna på då hon sjunger! Shackles är min favorit.

#162


Förra veckan så köpte jag Marc Jacobs RAIN ! Den doftar så jävla gott. Som regn på riktigt. Det är synd att det bara är en sesongsparfym som snart inte kommer gå att köpa. Men som tur är, är den 300ml! Då en "vanlig" bara är 30 eller 50ml. Jag ska nog rensa bort alla mina andra parfymer och bara använda mina MJ´s. Lola ska också bli min!


#161

Jag har hela tiden misstänkt att svininfluensan var en mediahajp. Det tror jag inte längre. Det finns mer fördelar än nackdelar att ta vaccinet. Epedemin nu går att gämföra med polion som härjade någon gång i början av 1900-talet, idag tar alla småbarn polio sprutan så polio finns inte längre. Jag har tvekat mycket på att vaccinera mig för att vaccinet framställts så fort. Men om det nu är så att de kommit fram till en lösning på så kort tid så är det ju bara bra. Forskningen har så pass mycket resurser, att det är möjligt att nå resultat på kort tid.

Kan man ta vaccinet så ska man nog göra det. För kan man riskera att vara hemma sjuk i två veckor? I skola och jobb är det lång tid. Kan man vara hemma sjuk, utan att smitta andra? Tillhör man någon av riskgrupperna så har man nog inte så mycket att förlora. De biverkningarna av vaccinet som varit sån propaganda om i media, tror jag att till största del är fejk. En majoritet av de kärnfriska som dött av influensan har varit i åldrarna 15-24. Kommer denna dödsepedemi att bryta ut som den beräknas, så vill jag ha gjort vad jag kunnat för att skydda mig. Resurserna på sjukhusen kommer inte att räcka, blir för många sjuka och i behov av läkarvård så tar platserna slut. Alla som kan borde vaccinera sig. Jag är inte rädd för att dö, men jag vet att om svininfluensan drabbar mig så kommer jag inte få någon mild version. Blir jag väl sjuk, så blir jag alltid extremt sjuk. De milda sjukdomar jag hitills drabbats av har endast varit skolsjuka och förkylning. Många kommer bli i behov av läkarvård, läkarna kommer att slumpvis välja vilka de lägger in för man vet för lite om vilka grupper som är mest kritiskt drabbade av de som väl blivit sjuka.

Vaccinet är just nu slut i Stockholm, tidigaste det kommer in är på tisdag. Jag kommer i sådanna fall att vaccinera mig direkt.


#160

Jag är sjukt hungig. Huvudet håller på att explodera. Jag orkade inte göra något igår kväll, knappast idag heller. Kollat på massa serier, Desperate Housewives, Gossip girl, en ö i havet, ugly betty och massa fler!


#159


Hittade denna bild på facebook hos någon random. Issas studentskiva i våras. Jag ser ut som stiflersmoom!

#158



Ju kallare det blir ute, desto sämre ser jag. Det är nästan som att jag blir gammling på nytt varje höst. Jag både ser och hör dåligt. På sommrarna använder jag glasögonen ibland. Nu måste jag ha dem i princip hela tiden - annars ser jag ingenting, och särskilt tjusiga är de inte. Rayban wayfares hajpen blev bara löjlig tillslut.

#157

Till Eva. Du är antagligen en dålig kock, och det säger jag inte i bitterhet över mitt usla slutbetyg i hemkunskap. Mitt betyg, så som många andras bedömdes efter att vi utalat oss vara antikrist. Jag är exemplarisk i köket. Ingen kan påstå något annat, jag känner ingen som är så bra som mig på att laga mat. Jag kan inte döma dig för du är en religiös surkärring. Däremot så lär du ut hel fel. Man fräser inte curry. Det är så jävla puckat. Hettar man upp curry i olja så försvinner smaken. Det är väldigt logiskt. Curry är en blandning av massvis med kryddor som blivit torkade och sedan malda. Blir de överhettat så bränns curryn upp och man förstör smaken.

¨
Jag lagade currygryta till middag. Det gör jag ganska så ofta. Alltid tänker jag på hur puckad i huvudet den här Eva är, och hur mycket som hade varit annorlunda om hon satt rätt betyg på mig. Preliminärt MVG, slutbetyg G. Det är tio poäng. Jag var fem ifrån att ta mig in på design i Sundsvall som jag hade tänkt. Om det hade vart bra eller dåligt vet jag inte, men allt hade varit så mycket annorlunda.


#156


Jag är trött och leker med min katt. Som egentligen inte heller är min katt. Coco cat! Hon ska snart gå hem och jag ska till Filippa!

#155

Jag kom hem för ett tag sedan nu. Jag ska se senaste ugly betty avsnitten innan jag sommnar. Har varit på promenad i gammla stan samt på cafe60 och pussats med min kille, som egentligen inte är min kille. Min underläpp är sprucken i mitten! Det är tiotusen minusgrader ute. Jag skrattar inte åt Boas sälpäls längre. En sådan behöver alla man ska klara vintern. Jag behöver en djurfri päls. En grå, eller rävfärgad! Fan vad inget hänger ihop märker jag nu. Jag hatar min skinnjacka. Det är hyckleri, jag är djuraktivist och borde inte bära den.


#154


(bild google, sökord onani sidan 3 )

Jag döööör snart av skratt. Igår sov en mycket god vän över hos en annan mycket god vän. Båda tjejer. Övernattningstjejen sommnar på golvet, klär av sig i sömnen, sliter av sig täcket och onanerar. Öppet. Framför min andra vän som undrar vad i helvetet hon håller på med. Min onanerande vän skäms nu ögonen ur sig. Onanera hemma hos någon annan i sömnen.......... HAHAHAHAHAHA

 


#153


Wooho idag fick jag två pluttiga läppbalsam från Ben&Jerrys! Hade jag fortfarande lekt med Barbie hade jag kunnat använda de som Barbie glassburkar då de var slut! Det behövdes verkligen, jag brukar ha läppglans/stift/balsam i överflöd men nu tycks alla ha försvunnit och mina läppar är som sandpapper ungefär.

#152

Det är sjukt mycket töntvarning på mig ibland. Dagen jag fyllde arton år, så frirade jag inte utan sprang till banken för att fixa ett VISA kort. Jag har varit frustrerad sen jag var 14, man kan i princip aldrig betala med ett jävla electron kort. Jag behöll dock mitt electron kort trots jag fick mitt efterlängtade VISA, och skaffade även ett mastercard kort. Kanske har jag något slags minderhetsvärdigkomplex för att jag har lite pengar, varav jag behöver tre bankomat kort.



Nu är jag helt utan, jag råkade bryta mitt electron kort förra veckan, mastercardet är i New York och mitt VISA kort försvann i hälgen. Idag har jag varit gråtandes på banken. Mitt nya jävla kort skickas ju till norrlands skogen och ner igen eftersom jag fortfarande är folkbokförd där. På vägen hem så var jag arg och ville inget annat än att hitta kortet. Det gjorde jag. Eldat och brutit i småbitar på marken utanför högstadieskolan som ligger brevid där jag bor. GUD, snorungen som gjort detta måste varit en riktig cooling. Vem fan eldar eller har sönder någon annans VISA kort?!?! JAG HADE FÖRINNIHELVETET VÄNTAT PÅ MITT VISA KORT I FYRA JÄVLA ÅR ! 


#151


Jag orkade aldrig dra in till stan ikväll, utan jag har gått en promenad, badat badkar, rakat benen, gjort hårinpackning, smörjt in mig med bodybutter och massa andra smådryga grejer som man måste göra för att vara någorlunda fräsh. Nu stinker hela jag sockervadd!

#150



Jag sitter och käkar middag, VB paj och sallad, kollar på en av filmerna jag och Tina hyrde i torsdags, måste lämna igen dem ikväll. Det okända, någon svensk b-rysare från 2000. Sedan ska jag dra in till stan och träffa mina älskade vänner!

#149


Jag köpte dessa skor på second hand rundan förra veckan. De är sjukt pluttiga, dock vet jag inte när och till vad jag ska ha dom. De är ju lite väl sommriga!

#148

Igår hängde jag med Filippa hela dagen, vi snackade skit, såg SATC och åt godis fram till söndagsfikat med Elsa, Boa, Filippa, Felicia, Robert & jag. Elsa var just hemkommen från New York och vi allihopa var sjukt nyfikna på shoppingen!


Marabou NYHEET!! Vinter edition, den smakar preciis så som jul luktar.


Boa hade fått en päls, så hon såg ut som en säl med spasmer! Dock så kan den bli väldigt fint efter jag hjälpt henne sy till den. I nuläget är den stor som ett tält på henne. Haha.


Vi åt också minibananer. Såna använder man till att mata elefanterna med i Thailand.


Felicia & Robert!

#147

Jag hyr ett rum i jävla äckel Tyresö. Ett rum med en oskön säng i en iskall lägenhet. Jag blir ett nervvrak av att bo såhär. Jag flyttar den sista. Det känns som en evighet.

#146



Jag har varit med Filippa hos hennes hästar och ridit, sedan lagat mat och ätit i flera timmar hemma hos mig, nu ligger vi i sängen och hon läser Elsas mode. Fan vad jag älskar att rida, och vad mysigt vi har!

Imorse så vaknade jag av ett samtal från en galen man med arabisk brytning, som visste att jag sökte lägenhet. Han kunnde erbjuda en 2a på Mariatorget med fräsha möbler samt balkong, och det lät ju så bra som det är möjligt att vara. Tills det kom fram vad hyran var. Den var ekonomisk hållbar. En myspys kväll ville han ha. Alltså sex. Han hade noga planerat ut detaljerna, var sådär sliskigt byteshandlare vidrig med listiga ordval om allting och ville noga veta vad han hade att vänta sig. Her du troson eler en string? , jag vil knola din rompa, lissnaaa noga på mig, bara ein minyt, jag her såden bre deaal. Jag skrattade lite då jag la på. Jag trodde först att han skämtade, men då han pratade om lägenhetens föredelar i 15 min först, innan han la fram hur han ville ha betalt så tror jag att han var seriös. Varför stöter jag på sådanna människor som värkligen är på samhällets botten? Jag vill hyra en lägenhet, inte ha ragg eller sex med någon som hittat mig på blocket.

-

Jag hatar dessa människor med arabisk brytning. Och jag vet, det låter rasistiskt, därför väljer jag att hata dialekter. Rinkebysvenska, blattesvenska, norrländska, göteborgska samt skånska får mig likväl att vilja spy. Ibland när jag hör mig själv prata så skäms jag. Det låter förjävligt med dialekt. Det är inte charmigt, mest bara bondigt alternativt okunnigt. Det låter fruktansvärt oproffesionelt. Väldigt svårt att ta personer med dialekt på allvar. Det blir något komiskt ellet patetiskt i vad man än säger. NU ska jag öva på att få bort de sista spåren av min dialekt, sen sova!

RSS 2.0