#75


Jag har utväxt. Boa säger snart, nästa vecka, nån gång. Jag blir gaaalen. Jag ser ut som en lodis. Tack gode gud att blåögat är borta och såret nästan läkt ihop. Såpass mycket att det knappt syns längre!

#74


Isabella har ansiktsguld från Kina som jag prövade. Jag vill också resa till Kina.

#73

Jag har fruktansvärd huvudvärk. Har varit arg hela dagen, sen efter skolan bara legat och kikat på serier. Desperate housewives s0601 kom ut för några dagar sedan, gossip girl, andra avenyn, svenska hollywoodfruar osv. Jag slutar för all framtid nu att kolla på Idol. Juryn har blivit skogstokig!  


#72

Läget är under kontroll nu. Marica ringde. När jag talada om föregående inlägg högt så insåg jag att jag mest bara lät psykopatisk och att jag hetsade upp mig själv. Jag var hysteriskt mörkrädd. Jag kan inte vara rädd för dörrvakten, eller batman för den delen heller. Jo möjligtvis dörrvakten. Jag tror jag är skitzo då jag förklarat för mig själv tusen gånger nu att batman inte finns IRL. Men ingen som inte lidit av våldsamma återkommande mardrömmar om batman är välkommen att yttra sig!

IRL föresten, jag vet att det betyder in real life - i verkliga livet, men det är jävligt svårt att få in innebörden "i verkliga livet" så att det låter bra och man fattar vad som menas. Det är nog inte så okej med IRL i skolarbeten. Men det finns ingen svensk menings-uppbyggnad som är lika tydlig. Alla vet att IRL är IRL. Jag hoppas svenska akademins ordlexikon adderar detta ord till nästkommande år så jag slipper denna gramatiska omöjlighet och tunghäfta i skrivformuleringar.

#71

I onsdags så skjutsade dörrvakten hem mig, bjöd till och med på mcdonalds samt höll mitt hår då jag kräktes, masserade min fotled och isade den. I en svart jaguar. Vem fan jobbar som dörrvakt och massageterapheft om man har en splitter ny jaguar och en fyra på Kungsholmen för sig själv? Idag så fick jag höra att det är allmänt känt att han har våldtagit och sexuellt utnyttjat massa fulla tjejer. Ganska lägligt jobb han har i sådanna fall. Knappast att han behöver dessa jobb. Jag menar vem fan bär upp en full tjej på en vindsövervåning som dagtid är resturang för att isa foten?! Vem håller håret på någon man inte känner? Vem kör till Tyresö klockan 04.30 då man bor på Kungsholmen? Vilken tur att det inte hände något. Tack gode gud att jag var relativt nykter då jag blev hemskjutsad och att jag snabbt hoppade ur bilden. Jag som tänkte fy vilken genom snäll människa. Han var ganska sliskig men inte så att det var oroväckande. Ibland är jag så fruktansvärt blåögd! Han hade ju hur lätt som hälst kunnat mörda mig.

Sen när jag kom hem ikväll, kring 20-21 tiden så står en svart jaguar vid parkeringen till min port. Jag går en omväg och in från andra sidan. Triggar mig själv till att bli livrädd. Visst det kaaaan det ju vara så att det är någon annans bil. Jag var ju rätt full, men sannolikheten med en svart jaguar i Tyresö en tisdagskväll känndes inte särskilt lovande. Så jag grinar litegrann, låser upp, inser att hela lägenheten är iskall och balkongdörren står på vidgavel. Igårkväll när jag gick hemifrån så vet jag att jag inte lämnat den öppen och ingen har varit här sedan dess. Dörren går att låsa upp utifrån, men jag bor på tredje våningen så det är i princip en omöjlighet att det skulle ha varit dörrvakten då han såg ut som en sumo-brottare av ej så smidig variant. Jag blir ändå väldigt nojig, sitter vid datorn och kramas med Cleo som jag ikväll är hundvakt åt. Helt plötsligt så låter det något från min ytterdörr så hon springer dit och tokskäller konstant i 10 minuter. Jag skriker men ingen värkar vara där. Cleo lugnar sig och kommer tillbaka till mig.

Sen kom jag på vad jag hört hos Issa då jag vaknade hos henne imorse, -"Batmans bil från batman filmerna står parkerad nere på gatan, ni måste kolla på den tjejer". Som sagt, vem skulle obemärkt kunna ta sig in på min balkong om inte Batman? Jag var säker på att tiden var kommen, jag skulle nu dödens dö. Bilen var ett tecken på att detta var min sista dag i livet. Jag greps av extrem panikångest, gråter floder, tar cleo under armen och gömmer mig bakom soffan i vardagsrummet, tar hemtelefonen och ringer det enda nummer jag kan utantill - Isabellas. Som aldrig svarar i telefon om det är livsviktigt. Aldrig. Grattis min vän, du har ett långt tjutande grin medelande på din telefon som jag hoppas då får väldigt dåligt samvete avnär du lyssnar på!!

Efter ett tag så går jag tillbaka till mitt rum, skriver till alla på msn och försöker få uppmärksamhet. Alla säger -" sen, imorgon, ska sova nu, sluta du fantiserar, så typiiiiskt dig att få för dig något sådant. "NI FATTAR INTE! Jag kanske är död imorgon. Lever jag så ska jag söka upp både terepheaut och en drömtydare/medium för en blodig skilsmässa mellan mig och Batman. Jag fattar inte, dessa ständigt återkommande drömmar måste ju betyda något. De skrämmer nästan livet ur mig.


#70

Hahaha, fick just veta vem denna människa är. Hade vilda spekulationer ett tag. EGF, det hade jag inte kunnat tro.. En numera arg person som insisterar på att jag måste ta bort bilden från min blogg. För TÄNK om hans flickvän mot förmodan skulle rammla in på min blogg? Mohahahaha 


#69


Paket fick jag också!


Så jävla kul present, The big penis book ! Hela 382 sidor med tantsnuskiga snoppbilder!

 
Vi blev fruktansvärt fashinerade allihopa!

#68


Jag har varit på kalas, mitt egna som Cleo höll i. Vi hade det väldigt mysigt, fikade och gick sedan på promenad och satte oss på primo's uteservering. Elsa ska byta namn till Cleo har hon nu bestämt. No more Elsa Carmona Oljelund alltså. Cleo Carmona, det låter jävligt ballt tycker jag! Avskyr mitt egna namn, de låter som ett slang ord för mat-tant. Nog för jag älskar mat, men det är verkligen inte kul att heta. Det är tjockisnamn så det skriker om det. Jag ska nog överväga att byta namn jag också. Ska bara komma på något bra som jag skulle kunna heta på riktigt.

Puss tjejer för ikväll!

#67

Var hittar jag ett blogg-geni som kan sammanställa alla mina bloggar till en och samma? Jag hittade ikväll tre bloggar från det förflutna?!?! Väldigt spännande. Sjukt att jag skrivit så mycket och sedan glömt bort dem. Sen har jag även två lösenordskyddade plus min gammla. Jag vill ha allt sammlat på ett och samma ställe. Även de hemliga, för nu har jag liksom inget att dölja längre. 7 bloggar är ganska mycket matriel.

#66


Maxim fyllde år igår och hade hyrt en liten krog. Vi drack tequila, dansade och kvällen gick i allmänhet väldigt snabbt. En supersöt tjej kom fram och ville krama mig - för jag hade en sån vacker aoura! Väldigt gulligt tycker jag. Du kommer aaldriiig in på whiiiteroom med den där blåtiran så några super coola killar, som sedan blev argsinta då jag valde att avstå från deras efterfest. Jag är dock inte så intresserad av whiiiiiiiteroom heller. Vi fnittrade mest. Boa kammade, ( ej frisör ordagrant nu!) och hela högen hamnade för ovanlighetens skull på Mcdonalds. Jag hatar dem för de inte hade vegburgare. Vi vinglade hem. Vi träffade en galning på vägen, video kommer upp sen. Extremt kul. Jag sov hos Issa, jag tror vi hade någon deeptalk konversation in i gryningen. Kan även vara så att hon slumrade till medan jag konverserade.

#65

Det är vårväder ute, vi pratade om det häromdagen. Det känns inte som vintern är på g alls även om det är lite kallt. Det är precis samma känsla och klimat som det var i April då jag var här. Litegrann som om det var påsk. Det luktar töad snö, bar asfallt och nyblommat. Inte regn, rusk eller ruttna löv som höst annars brukar lukta. Solen skiner hela tiden. Fåglarna kvittrar till och med! Det gör inte så mycket att jag är lite bakis. Jag har mina ordinära vårkänslor - som att sommar och ledighet kommer snart, ångest över att jag inte hann åka snowboard eller göra något av de få vintriga saker som är kul och att jag borde vara betydligt mer deffad än vad jag är. Väldigt sorgligt då jag vaknar upp ur mina vårvibbar 06.00 måndag morgon och måste rusha iväg till skolan, garanterat i spöregn. Men just nu är jag glad. Kan inte tänka mig Stockholm i snö. Eller nordiskt klimat i huvudtaget.

Jag sitter på balkongen, målar tånaglarna, solar och röker! Och för en gångs skull så är alla byggarbeten och dylikt tysta. Det känns väldigt bra faktiskt.  


#64


Issa, Jag, Boa & Elsa


Världens sötaste tjej och Issa.


Issa, Jag, Bia & Elsa


Elsa, Maxime och Isabella!

#63


För några dar/veckor? sedan så köpte jag världens mysigaste kofta.

#62


Folk ringer, smsar, mailar och frågar vad fan som hänt. Alla tror att jag blivit misshandlad. Jag känner inte igen mig själv i spegeln, jag har ett sårigt blåöga och runtomkring är det sjukt uppsvullet. Hela ansiktet svider och är sårigt. Till och med nästippen! Högeröga har sjunkit in i huvedet syns det som. För att låta klyshig - bilderna ger ej såren rättvisa. De ser betydligt värre ut IRL. Vänsterfoten krampar. Det är okej nu. Det är ingen fara. Men jag frågar mig själv också - Vad fan hände igår?

Jag käkade inget under dagen förutom marängswiss och vin med Boa till middag, jag blev på tok för full och var helt redlös. Sådär som är okej om man är fjorton år och är full för första gången. Nu är jag dock inte fjorton, så det känns inte alls okej. Jag vet att jag halkade nedför en trappa och vred om foten. En vakt fick bära upp mig på ovan våningen där det var en tom resturang. Han isade min fotled och konstaterade att den var bruten. Sen spydde jag, äckligt mycket. Han höll mitt hår. Sen så skulle jag ta frisk luft och jag minns att det var kallt och vakten återgick till sitt jobb.
Några timmar senare så skakar ett killgäng liv i mig och ser helt förskräkta ut. De frågar vem fan som gjort så med mig. Jag var blodig i hela ansiktet, dem ger mig papper och ringer i panik till Issa som inte svarar, de skickar sms så hon kommer efter ett tag. När hon kommer så börjar jag störtböla och skrika att jag blivit slagen. Så kommer en främling och säger att jag inte alls blivit misshandlad utan ramlat framstupa ner i gruset.

Så var det med det. Jag skäms som fan. Jag hatar att känna mig som ett offer. Det gör jävligt ont och jag ser mördbultad ut. Men fy vad vi skrattat åt det ikväll. Alltså det är ingen ide att ta det seriöst. Det är så jävla typiskt mig att vara så jävla klumpig. Min magkänsla hade kanske rätt? Sjukt att jag för några dagar sedan kände på mig att något skulle hända. Jag kan likväl blivit misshandlad. Det spelar inte så stor roll. Jag vill tro att jag ramlat. Dessa återkommande våldsdrömmar om batman de senaste veckorna kanske har varit en varning från det undermedvetna?! Liksom här, så vaknade jag upp med ett emo cut på kinden från ingenstans..

#61


Häromdagen så köpte jag en ny burk av min favorit hudlotion, Dreams by Isabell Kristensen. Luktar fräsht men svagt och bara pyttelite sött. Galet vad bra den är, man får babyhud på nolltid och förpackningen är så fin!

#60


Mina fina vänner. Jag älskar er.

#59

Issa kom till min räddning, vi har druckit pucko och ätit ostmackor. Foten är nu bandagerad och läget är stabilt. Värst är det med ansiktet. Jag hoppas det läker snart. Just nu ser jag väldigt mördbultad ut. Imorgon ska jag halta till skolan iaf.

Sedan kom Boa och Elsa också, vi har mysat, fnittrat käkat massa snacks och prövat kläder inför morgondagens festligheter. Jag ser just nu ut som ett offer, men är för den skullen inte ett!
 

#58

När jag kom hem så tänkte jag shit, men de ser säkert mycket värre ut än vad det är! Nu inser jag att det ser milt ut gämfört med vad det är, vänster fot är med största sannolikhet bruten. Den hänger ut från benet samt krampar. Hur mycket jag än vill kan jag nog inte gå till skolan idag. Ringer man vårdcentralen eller akuten om man brutit foten?

#57




Oj jag blev visst ett offer. Kvällen började bra, men jag minns dock ej hur den slutade. Bara att jag har ont i hela kroppen. Aj. Shit. Blod. Jag har aldrig sett risigare ut.

#56


Idag i tobaksaffären så hittade jag chokladcigaretter som heter nästan som mitt favoritband! Kings of Leon. Väldigt fint tycker jag.

#55


( update: 28/9 , här var det en slemmig pose bild, blev tyvär så hotad då det kom fram vem personen var att jag inte kunde behålla den uppe på bloggen. )

Jag får emellanåt skumma sms samt telefonsamtal från diverse okända och oregistrerade nummer. Första gången jag får en bild mmsad dock. Har inte den blekaste anning om vem den här personen är.. haha

#54

Tack för alla grattis sms, jag har inga pengar på mobilen och kommer heller inte fylla på då jag väntar på mitt nya abbonemang så jag kan inte svara.

#53

Idag kunde jag handla cigg på konsum, med mitt eget legg. Det känns bra! Imorgon efter skolan så ska jag på banken och skaffa VISA kort, internetbank + nytt legg, ett abbonemang och ett ica kort. Fy vilka vuxenpoäng alltså. Dock fattas körkort, vilket kan ta ytteligare 18 år att skaffa.


#52

Någon galning ringde dolt nummer tidigt imorse. Jag svarar aldrig på dolt nummer. Därefter får jag ett skumt sms från någon psykopat som säger att jag ska komma hem och städa hos honom. Vad är detta?!

#51

Min magkänsla och kvinnliga intution har sagt hela dagen att något inte är som det ska. Jag vet inte vad det kan vara, men skrämmande känns det. Kanske beror på mina återkommande mardrömmar om batman, men det känns som om något otrevligt är på väg att hända. Jag hatar denna känsla, för oftast då den uppstår brukar det komma obehagliga överaskningar.

#50

När jag kom hem imorse, så måste det varit någon vänlig själ som vetat att jag inte ätit, var förbannad, har tom kyl och i princip är pank. En pappkasse hängde på dörrhandtaget med ca, 100 småfranskor och 50 wienerbröd. Varken jag eller Pia har den blekaste var de kommer ifrån. Gott var det dock! Kanske var de förgiftade så att jag strax knall och faller död. Jag vet inte. Det tycks dyka upp en hel del märkliga saker varje morgon nu förtiden.

Igår ett emo scar i ansiktet, idag bröd och bullar. Begriper inte alls. Kanske så blev jag helt knäpp efter rosedränkta tamponger under armhållan, så när de andra gått hem krigade jag för brödleverans och blev skuren på kinden. Dont no, men jag tror inte det.. Jag undrar vad som dyker upp härnäst. Jag hoppas en årsförburkning ciggaretter, cola light och acne pistols stövlarna.

Eller när jag tänker efter så kanske det är någon som vill att mina lår ska bli fetare, och att jag ska se helt psyko ut varav någon skurit mig på kinden. Jag börjar få mina föraningar, kanske ligger batman drömmarna bakom detta?!

#49


Jag har ett jävla emo cut på kinden. Vette gudarna var det kommer ifrån. Men otäckt ser det då ut! Idag är det söndag. Jag hatar söndagar. Spelar ingen roll vad man gjort under hälgen - de är ändå alltid lika ångestfyllda och deprimerande. Solen skiner på skämt, alla luktar illa och hela stan är obefolkad. Om jag fick bestämma, skulle det inte finnas söndagstängt, röda eller bankdagar. Det finns så pass hög arbetslöshet att det bara skulle ge ekonomisk välfärd att ha längre öppet tider, och helgdagar desamma som en vanlig dag. Jobb och skola under vardagen komplicerar ärenden då de har nuvarande öppetider. Konsumtionen skulle kunna öka om det ändrades och vi skulle bli ett rikare land. Jävla söndag, regering och jävla allt.

#48

Igår var Amalia, Rut och Maria här. Vi snackade, drack rose och prövade vindränkta tamponger i armhålan. Det ska alltså gör en askalas, egentligen ska man ha vodka. Funkade förvånadsvärt nog! Till nästa festival ska jag inte dricka en droppe. Så mycket enklare att bara ha en tampong indränkt i sprit under armhålan istället!


#47


Gissa exakt vad vi har gjort ikväll?!

#46


Imorse då jag vaknade så kännde jag på mig att det var något jag glömt bort, dvs att det var fredag och skola. Då jag somnade torsdag kväll var jag bombsäker på att det var fredag! Så när jag vaknade hade jag redan missat hela skoldagen. Sjukt drygt, jag vill verkligen inte hamna efter!

Idag träffade jag min mellanstadie bästis - Paz! Hon och massa tjejer var här på design gymnasiets SM.  Jag dör litegrann varje gång hon pratar. Låter askul, som en helt ny människa. Denna Östgötska alltså! Var dock mycket trevligt att ses!

Design SM, sjukt när man börjar tänka. Att jag gått tre gymnasium varav det första också var design. Måste tillägga att det var jävligt okreativ klänning som vann. ( I gämförelse med de andra bidragen. )

#45


Jag vill ha körkort. NU.

#44

Fan vad jag hatar halebop. De måste ljuga på deras pirstabeller. Bokstavligt så käkar dem upp mina pengar från ingenstans. Jag fattar inte, jag fyller på mobilen hela tiden. Jag rör knappt den och så vips så har jag slut pengar. Kanske står det något i den lilla texten som ingen orkar läsa, så att det rent utav dras pengar då folk ringer till mig? Sjukt irriterande, jag måste lösa ett abbonemang med fast kostnad. Så tills dess - alla jag känner, ni får ringa mig.


#43

Jag hade en liten crush en gång för länge sedan. Nu har det kommit till ytan att detta gammla ligg är manlig prostituerad. Jag döööööööör. Hahahaha

#42

Jag hatar mig själv just nu. Provet i småföretagande b var hur enkelt som hälst. Om jag bara inte glömt miniräknare hemma. Jag har sifferdyslexi och är så omattematisk som det är möjligt att vara. Det är så jävla typiskt att jag glömmer miniräknare till en jävla företagsekonomi kurs. Jag vet att jag kunnat skriva MVG på provet, men utan uträkningar och rätt svar så blir det väll gränsen till ett G. Aaaaah.

#41


Sjukt mycket plugg nu! Jag har prov på 9 kapitel, 234 sidor i småföretagande b, ett svenska reportage om utanförskap, ett skivomslag i photoshop, 30 engelska glosor och en redovisning om London på Engelska. Allt tills imorgon. Jag lägger mig ner och dör strax. Har försökt börja hela kvällen men gjort något annat efter ett tag. Sett gossip girl, andra avenyn, gått en promenad, sovit litegrann osv. Men NU ska jag plugga konstant tills jag blir klar.


#40

Imorse så var det trångt på tunnelbannan, jag blev inklämd framför en barnvagn. Mamman till barnet pratade på med sin kompis, blöjprat, familjebetydelse, billiga kotletter osv, och koncentrerade sig på deras konversation medan hon gungade barnvagnen, helt omedveten om att hon tryckte in mig och inte heller någon uppsikt över bebisen utan all fokus på sin kompis. Jag kollade ner i barnvagnen, barnet låg livlöst, likblekt och såg blå ut. Min första tanke var att bebisen sov, så jag kollade noga väldigt länge, men vad jag kunde se så andades inte barnet. Jag försökte verkligen att se minsta livstecken men jag såg inga.  Jag tror att bebisen var död. Hon/han låg på, och inte under filten i barnvagnen och såg väldigt stel ut. Inte några rörelser, ljud, andningar eller grimarser som andra små barn brukar ha.

Jag är ju ingen baby expert eller så, så kanske kan småbarn se helt livlösa men ändå leva. Jag vet inte. Jag ursäktade mig och mamman släppte förbi mig. När jag sedan fortsatte gå till skolan så började jag grina. Tänk om bebisen ( max 6 månader gammal skulle jag tro )  var död och så sa jag ingenting till mamman. Eller tänk när hon upptäcker (om) att barnet inte lever. Så jävla hemskt. Jag blir så ledsen då jag tänker på sånt.

#39


(Vanligtvis är mina bröst lika stora. Vad som hände på bilden vet jag ej. ) Jag är arg, jag skriver till människor på msn. MEDELANDET GÅR EJ ATT LEVERA, MEDELANDET GÅR EJ ATT LEVERA, MEDELANDET GÅR EJ ATT LEVERA. Jag har något superextremtäckelviktigt att säga, mitt kontantkort är tomt och människan i fråga är inte inne på facebook. AAAAAAAh, så jävla irriterande. Tur, väldans tur att jag inte fanns förr i tiden då det inte gick att nå någon inom 30 sek.

MIN ÖNSKELISTA

Jag fyller år, om typ två veckor. Jag önskar mig:


Dessa skor från Bianco.


Hennes hår. Alltså extensions, färg, klippning.


En svart audi a6, ( går bra med en a4 också ! ) med tillhörande körkort.


En vit macbook. STOR hårdisk + en extern hårdisk och nytt internet också.



Marc Jacobs halsband, med hjärta, MJ tag och eiffeltornet.



Dessa kings of leon t-shirtar, alla deras album och konsertbiljetter.


Marc Jacobs - rain parfym.



Acne pistols. Storlek 37 om någon undrar!



Chanelväska. Äkta!


Systemkamera. Canon, inte Nikon!


Fräsh bostadsrätt med låg hyra, innerstan eller Hammarby sjöstad. En trea helst. Valfria möbler och inredning önskar jag mig också.

Och London resa!

Det värsta är att allt är svindyrt eller omöjligt att få tag i. Så utöver denna lista vill jag typ ha ingenting? Eller jo en miljon på mitt kontantkort eller betalt abbonemang. Och sats kort.


#38

Idag är det ny vecka, och jag har ingått i en pakt med Issa. Inget snacks, godis, glass, läsk eller kakor på en månad. Lite tugnt, specielt då jag är cola light beroende. Men det löser sig. Jag har också gett mig själv rederiet förbud. Rederiet är det nya sims. Ida lånade mitt sims3 nästan så fort jag köpt det, och igår frågade hon om jag ville ha tillbaka det. NEJ. Det är livsfarligt och jag tappar totalt verklighetsuppfattningen efter bara lite simsande, samma sak med rederiet då det finns obegränsat antal avsnitt. Det blir ett katastrofalt beroende och omöjligt att ta sig ur. Förra hösten blev jag alldeles till mig, flippade ur totalt! Hoppade av skolan, isolerade mig, sa upp lägenheten och blev as fet. Inget mer sims, inget mer rederiet!


#37

Jag pratade just med min goda vän, Ida Winka samtidigt som jag läste hennes blogg och hittade hennes kvällsbok! Jag frågade vad hon skrev i den och hon berättade om sina funderingar. Idag så spekulerade hon om att Sebastian i Ariel ser ut som en snopp och undrade hur sjöjungfruar har sex. Kan med närmare eftertanke konstatera att hon har rätt. Annars så består nog hennes bok mest om sniglingar, svampbop fyrkant, troslöshet och diverse dåliga teknade filmer. Skulle med största sannolikhet orsaka köphets och medial katastrof om den kom ut i svensk bokhandel! Vi hoppas på det.


#36


Världens bästa hårproduker. En föning/plattskydd och andra mirakelkräm till håret. Till och med min riskvast till hår blir lent av de!

#35

Sååå, nu är jag klar med pluggningen vilket är skönt! Dock så har jag druckit 25 koppar kaffe och en liter cola light under kvällen så jag är över energisk. Sugen på sova är jag sannerligen inte. Jag har drömt hemskheter om batman i över en vecka nu. Att han står på min balkong, att han förgriper sig på mig, att han ligger under min säng, att han hoppar fram ur Issas garderob, att han förföljer mig och gör mig illa. Han finns överallt och är elak. Issa sa att drömmar är i det undermedvetna och att jag ska fråga honom vad han vill. Jag tror hon syftade på att jag är smått scitzofren och att jag själv är Batman. Så nu ligger jag varenda kväll med händerna knäppta över täcket och istället för att räkna får så rabblar jag  "-Batman, vad fan vill du mig?! , Baatman, vad fan vill du mig?! Baatmaan, vaad faan vill du mig?! Baaaaatmaaaaaaan, vaaaaaaad faaaaaaan vill du mig?!" tills jag somnar. Alltid livrädd för vad han ska hitta på härnäst.

#34

Jag vill inte bli en sån blogg som endast är skriven i dagboksform. Jag gör samma saker i vardags, går skola, fikar, umgås, pluggar, springer osv.


#33




Köpte massa smink från Helena Rubenstein igår. Jag låter lite för säljande men faktiskt, fondationen gör en silkeslen!

#32


Kom just hem, Bruno var så sjuukt jävla rolig! Jag fick knappt luft under hela filmen. Måste verkligen se Borat nu också. Vi har väldigt mysiga söndagar. 


Dem andra käkade hamburgare, jag åt glass med pommfritt. Äckligt flottigt, men väldigt gott!

#31


Jag håller på att sminka mig och göra mig klar. Blir bio iställer för söndagsfika. Bruno, har för mig att den är riktigt rolig!

#30




Igår slutade jag tidigtm, så jag och Amalia, lunchade och for sedan hem och kollade på män som hatar kvinnor. Sen satt vi på balkongen hela kvällen och drack vin, cider, käkade chips och jordgubbar. Riktigt mysigt. Märker nu att fan vad jag bloggar om mat.

#29


Äckelsnygga stövlar köpte jag idag! =)


Och lite basic plagg. En svart kjol, vit t-shirt, lacktights och en randig tunika. Tråkigt men nödvändigt.

#28

När jag inte sovit eller ätit blir jag extremt förbannad på allt och alla. Jag skulle vilja slå den som kom på att 08.00 är en bra tidpunkt att börja skolan. Det är det inte. Jag fattar inte hur man kan vara morgon människa, de första tre-fyra timmarna efter man vaknat är ju riktigt jävla pissiga. Idag hann jag inte äta, inte sova och var hysterisk ändå tills jag kom hem och Pia hade gjort pannkakor till mig. Jag blir hatiskt mot allt och vill att jorden ska explodera. Idag hets shoppade jag och överallt fanns störande moment. En monsterbäbis slickade på min jacka, marsvins stora hundar gick omkring bland folkmassan på stan, äckliga snorungar skrek för allt dom hade, en drogad sjuk blodig man som stank gris satt på bussen, det var gapiga kärringar överallt, inga vegetariska utbud, expediter var otrevliga och Isabella tog 45min på sig att välja vilken storlek av 36-37 hon skulle köpa på skorna. Nu tycker jag att det är lugnt och att det bara var småsaker. För någon timma sedan hade jag kunnat joina nazisterna, alkaida, en fri religiös sekt eller vad som helst bara för att få upphov för min ilska och kunna hata något konkret. Jag blir ett monster ibland, kanske skulle jag behöva någon slags mat och sovklocka för att undvika denna ilska.

#27

Idag har jag vart febrig óch riktigt slö, fick för första gången i mitt liv ångest för att jag inte var i skolan. Jag vill aldrig bli efter så jag har hetspluggat idag, druckit soppa och gått en lååång promenad. NU måpste jag sova för jag ska upp om fem timmar.

#26


Jag kommer nog att dö i jeanstights. Uppfinnaren av dem borde få någon slags medalj. Serri, jeans är jävligt obehagligt men tights bekvämt. Snygga/ser ut som jeans + känns som tights. Jag köper mina på H&M's barnavdelning för intresseklubben, dels för jag är fattig student, dels för att annars blir de på tok för långa i benen och dels för att de har extremt hög midja och inte glider ner. Tjugofem toasters!  

#25


Idag så slutade jag skolan tidigt och satt sedan halva dagen hos Amalia som bakat morotskaka, vi snackade skit, drack kaffe och kedjerökte på hennes lilla bakgård. Fy vad jag också vill ha en liten lägenhet på söder. Some day, sooome day! Efter all fika greps jag av feta lår ångest och tränade ett core pass med Jill! Väldigt slitigt och ganska krångligt. Jag tränar nog hälst spinning eller arobics faktiskt. Sen litar jag inte riktigt på friskis&svettis. Om inte ens tränarna alls är fit så triggar det inte särskilt mycket.

#24



Jag försov mig imorse, vaknade tio och min lektion började kvart över. Och sen skyndade jag mig, lunchade sushi med Amalia och gick på engelska lektionen och sen lite på stan. Efter det, typ kring tre halv fyra var jag stendöd, och sov till sju. Sen har jag hållt på slumra till hela kvällen. Jag brukar kunna klara mig på typ fyra-fem timmar utan problem i vanliga fall, men då jag sover typ 11 så blir jag levande död. Kanske beror på att jag och Issa gick en femtimmars promenad igår, och jag överdriver inte. Fem timmar! Jag tycker nästan redan låren känns lite tajtare faktiskt.


RSS 2.0