#145

Jag är sjukt förkyld. Som alltid då jag är snorig så tror jag att jag är ledsen fastän jag egentligen inte är det. Skulle kunna räkna upp tusen grejer jag börjat gråta över de senaste dagarna. Det är sjukt jobbigt för egentligen är jag glad men snoret får mig att känna mig evigt deprimerad. Jag är också så trött. Tina åkte hem i kväll, och jag ska bara vila upp mig lite nu. Är dock lite sugen på att klä ut mig imorgon och dra ut. Vi får se. Nu ska jag se massor av serier!

#144




Det är extra gott att äta med Tina. Vi kan käka mat och prata i flera timmar. Jag tror de blev en fem timmars måltid drygt, då kanske det inte gör något om det är sjukt flottigt. Italiensk pizza och sedan B&J cafée. Jag håller på att förvandlas till matfaschist. Allt mat är så jävla god. Jag älskar Italienskt för att då funkar veg alternativen.

#143


Igår hittade jag den här toppen i min garderob, oanvönd från asos. Köpt i våras kanske. Sen drog jag på smygpremieren av Collage på onsdagar. Philip var någon typ av arrangör, duktigt! Jag drack en cider sen fick jag världens frossa och huvudvärk så jag gick hem tidigigt. Annars var det dock trevligt, liite mycket tjejer kanske!

#142


Jag har köpt strumpbyxor från wolford. Det ryktas om att de ska vara superwoman strumpbyxor som kan hålla upp till tre år!! Vilket är lite sjukt då jag oftast brukar ha mina strumpbyxor max en, kanske två gånger innan det bara är trådar kvar. Det gör alltså inget att de är dyra, de kommer hålla sig i nyskick i flera år.

#141


Gör världens roligaste facebook quiz, hahaha Vem är du av IBME? ( Vi brukar inte kallas oss detta.. )


#140


Cleo!


Tinis bläddrar hela tiden i min big penis book!


Jag och Issa söndagsfikan!


MAAAAAAAAAAAAAAAAAAT


Boa och Tina! :)

Vi mysar, festar och äter som grisar!

#139


Häromdagen köpte jag en kizz t-shirt. Från H&Ms killbarnavdelning!

#138


Vi har gått en promenad och second hand shoppat, käkat skräpmat samt lekt med Cleo. Nu råder det rikslarm efter Filippa och Boa. Vi ska se flickan som lekte med elden på bio. Jag har nog aldrig tidigare varit så förväntansfull inför en film! Har läst alla tre böckerna, och tvåan är absolut min favorit. 

Btw så satte jag in löshår i lördags, och det har aldrig varit snyggare!

#137



Igår. Söndagsfika m Issa, Boa & Tina, Felicia kom också. Sen träffade vi John och Wim, några roliga typer från Holland och Belgien. Vi drack cider på Olearys haha, och gick en promenad genom gammla stan till ett mysigare hak för att dricka öl. Där hittade jag inte min kamera och greps av panik, ringde upp cafeét och en kille hittar min kamera. Han säger att han ska lägga undan kameran så att jag kan komma in och hämta den. Jag förklarade att jag trodde att bör hinna innan stängningsdags. Det går någon timma och vi beger oss ditåt. Av någon anledning så tror jag att vi ska på Östermalmstorg, vilket vi inte skulle. Så vi hamnade på gärdet, där vi får vänta en evighet på nästa tåg. Då jag ringer upp cafeét för att säga att jag inte hinner. En man svarar, brytande på rinkebysvenska att de minsann inte har någon kamera, och slänger på luren. Jag ringer upp men de är sjukt otrevliga och säger återigen att de inte alls vet något om en kamera. Vi går vilse. Och jag är fortfarande så jävla arg över kameran. Har ringt nu på morgonen också men de vet fortfarande inget. Jag ska bokstavligen hemsöka dem alternativt käka upp alla deras kakor tills jag får igen min kamera.


#136


Jag använder mina favorit BH:ar tills dem slits sönder och är så mjuka att man det inte ens gör någon skillnad om man är utan eller inte. Alltså typ samma varje dag. Det är 1 på 10 som är rätt storlek eller sitter bra. Nu är mina bröst alldeles blodiga för att BH bygeln högg in i ena och det är ca 5 cm djupt ärr in som har pungterat högra bröstet. Det gör så SJUKT ont. Nu leker jag Hippie och går utan bh istället.

Så om någon av mina ynka 60 läsare för tillfället, råkar vara snuskigt rik. Så behöver jag nya tuttar samt underkläder.

1581 35 78242 Nordea.

#135


Vi har just tryckt i oss pizza. Såhär i efterhand ser det väldigt motbjudande ut. En spya inne i ugnen ungefär.

Jag låtsas att jag äter bara så mycket fett för att mina lår ska överleva vintern! Som jag fryser nu som knubbig, vill jag inte ens tänka på hur kylan måste kännas för en tajt person.


#134


Jag vaknade just upp. Är jävligt bakis. Var på sturecompaniet igår med Tina. Kanske har jag blivit överkörd av en traktor. Men igår hade jag iaf sjukt kul! Nu ska vi äta MAAAAAAT. Jag är extremt hungrig!

#133

Jag misstänker att jag har flattlöss på benen. Det kliar så att jag blir nästintill självmordsbenägen!

#132



Igår skulle vi ut, men Tinas plan var försenat och vi var för trötta. Lugna puckar tänkte vi, vi tar en sen middag istället. Vi promenerade runt hela stan i hopp om att hitta en mysig resturang. Allt var stängt. Vi hamnade på Mcdonalds. Dock så är deras McBean burgare god, och alla andra ställen har knappt vegetariska alternativ, vi kan trösta oss över att maten inte kommer lägga sig på låren efter denna flera timmars promenad i kylan.


#131



Jag hamnade i en japansk hälsokost butik idag, där de sålde massa ekologisk vegmat och roliga teér. Som dessutom är rättvisemärkt och har fina förpackningar.

#130

Medan jag kommer ihåg det måste jag skriva ned det. Alltså äntligen är ju min episod med batman drömmar över. Dock så får jag fortfarande utlop över mina vildaste fantasier nattetid. Inatt så drömde jag att jag hade en ny lifestyle philosophy. Ja, jag sa inte livstils filosofi. Utan predikade om min nya lifestyle philosphy under hela drömmen. Jag hade en egen dokusopa i en herrgård, där jag bar en helkroppstrumpa med ett håll för framför fittan. Min filosofi var att låta könen tala och visa de öppet, men inte övriga kroppdelar. Sedan bjöd de in olika människor och bekanta till mitt hus som blev i upplösningstillstånd. Rainfeldt litade dock på mig och valde att leva med mig i huset. Hans snopp var mini liten. Sedan fick jag sitta i rättegång med Påven och han kändisläraren Nalle. Allt med live sändning på TV. Jag blev ett internationellt rikspucko och min framstjärt var på löppet varje dag.

Det är en väldigt tunn lina på morgonen mellan att vara vaken och sova för mig, så när jag vaknade till, höll grannarna i väggen intill på med en borrmaskin men inte i väggen. Alltså grrzziiigrzzi , zoom ljudet. Jag nästan skrek för mig själv - " Inte de där jävla papparazzi fotograferna igen".

Vad kan denna dröm betyda!?


#129


Woooohooo, idag kommer Tinis och hälsar på mig för en vecka framåt! Först ska jag dock pallra mig till skolan, få tag i Amalia och käka lite thaimat! Och nu, sminka mig samt städa mitt rum på 40 min. Lite tidspress, jag är i nuläget en troll liknande nakenfis mitt i röran.


#128



Haha vem är det som kommenterat detta? Roligaste kommentaren big time!


#127


Jag paxar härmed offentligt Marc Jacobs nya parfym LOLA. Jag kommer hata alla som kommer bära denna parfym då det så fort jag köpt den är kommer vara min nya signatur doft. Detta är ej oseriöst. Rain och Lola är mina. Punkt.

#126



Här är lite filmer från Issas fest i lördags. De får tala för sig själva. Jag har min fylleröst. Jag låter inte fullt lika pipig och frånvarande IRL. Hoppas jag.




Person nummer två som osade att jag liknar Bellatrix.




Person nr 3!

#125

Issa är här, vi ska sova nu. Jag har sovit massa. Och gått i skolan. De är lite dimmigt.

Isabella luktar mjölk. Alltså inte sur mjölk men mjölk, och alla mina gammla BF's från tidigt högstadium luktade samt smakade densamme! Misstänker att denna odör kommer från oboy drickande. Dock så skulle Isabella aldrig erkänna att hon druckit oboy. Hon tycker mitt inlägg är löjligt. Jag är så sömnig att jag orkar inte skriva något relevant just nu. Imorgon kanske.

Smuts-dildosar,  5 cm könshår, oskuld till salu , sexuellt frustrerad.

Fan vilka motbjudande ord.

#124


Undrar om detta var medvetet?!?!

#123



Wohoo, invänta snart ett nylanserat barnprogram. Det här är vår humor! Mina kära vänners rollfigurer framgår ej tyvär på denna bild. Imorgon kommer en trailer upp. Jag dööör. Allt är helt plötsligt så jävla kul!!

#122

Jag ska sammanställa lördags kvällen, återkommer med detaljer. Idag har jag varit i skolan, sen lagat tikka quorn, bakat kladdkaka och bjudit hit Elsa, Issa, Boa & Fillippa. Väldigt mycket tjejsnack! Gud vad jag älskar att vi inte kommer att bli höstdeprimerade. De har liksom blivit en omöjlighet. Elsa och Boa har stannat på sleepover!




#121














Issababy blev 19 ! ;)


#120

Jag har hittat min mobil. Den var glömd hemma hos Amalia. Jag försöker nu summera gårdagen samt klura ut hur man lägger upp youtube klipp. Sjukt vilka filmer jag gör då jag är full! Eller bakfull också för delen. Så pinsamt som det kan bli. I torsdags gjorde jag en 18 min lång film där jag är redlöst full och pratar om någon jag tycker om, igår så har jag gjort ca 25 filmer varav en om hur man kräks - UTAN att stoppa fingarna i halsen! 

Dock så spekulerar jag i om det verkligen var ett smart drag att färga håret mörkt. Fick höra TRE gånger av olika människor igår att jag såg ut som "hon som dödade sirius black i harry potter 5". Vet inte om de gått ihop i en enad trupp eller vad det var frågan om! Bellatrix heter hon visst i Harry P. Men de sa att de var något positivt, att hon var sjuuukt sexig.

"Då trailern för filmen kom ut, fick man sig en första titt på hur Bellatrix skulle se ut i filmen. Hon har svarta kläder, slitet hår och tjockt smink." - Wikipedia.






#119

JAG ÄR BAKIS OCH ARG. JAG HAR TAPPAT BORT MIN MOBIL. HAR INGA NUMMER ALLS. JAG MÅSTE RINGA MASSA MEN DET GÅR INTE. HELVETE!!!!!! JAG BLIR SÅ JÄVLA FÖRBANNAD... VET EJ HUR JAG SPÄRRA MITT ABBONEMANG HELLER. JAG HATAR ATT JAG BOR I FITT HOR ÄCKEL TYRESÖ OCH DET ÄR TYP HUNDRA MIL DIT. 

#118



Jag såg så jävla tacky ut i blondt! Det blev för mycket kissie missie dessie pussy. Jag tror ändå att de flesta passar bäst i sin egna hårfärg, och det är precis vad jag har nu!

#117




Var väldigt trevligt i går på torsdagsmiddagen. Dock är dessa vimmel bilder nu uppe på stureplan.se och det är väl inte de mest smickrande bilderna på mig. Jag vet inte vad jag tänkte med då jag gjorde ovanstående pose. Men Fillipa är dock snygg!

#116


Jag har pluggat så att jag vill kräkas. Nu drar jag istället till http://filippaberg.se och sedan vidare på sturecompaniet! Jag har en sjal på huvudet så inte mitt hår ska förstöras i stormen, jag set lite ut som en muslim.

#115

Jag fattar inte varför man beskriver sterotypen av en plugghäst som en osäker nörd med glasögon. Jag har gjort en uppgift i praktisk marknadsföring från 13.00 tills nu. Med tre ciggpauser och en kaffe paus. Herregud, jag känner mig som superwoman och är helt egocentriskt hyperaktiv. Det känns som jag gjort en super insats för tredje världen och att jag kommer bli amerikas nästa president, möjligtvis rik som Donald Trump. Sen såg jag att jag fått betyg på mitt Svenska reportage. MVG ! Ångesten över skolkandet/sjukandet de senaste två veckorna försvinner betydligt. Nästa vecka så ska jag vara i tid och på varje lektion. Jag ska även släpa dit Amalia. Det är inte så svårt med skola. Det är bara jävligt motigt med de tidiga morgonarna.

#114



Jag kan varken plugga eller sommna. Så jag smörjer mina skor. Först skinnstövlarna men även mina älsklings hunters. Det är jävligt coolt med gummistövlar! Specielt på festival. Mina har fortfarande hultsfreds gegga på sig. I Hunters så är är det kalk i gummit för att de ska hålla en livstid typ. Ibland så kommer kalket fram, så de blir lite vita och ser sjukt använda ut. Det kan också vara coolt, men det är bara att smörja dem så är de svarta och blanka igen.

Före:

Efter:

#113


Det har aldrig gått bättre i skolan egentligen. Förutom de senaste två veckorna. Jag gör allt förutom att plugga. Lite för att jag får höst frossa och feber, men jag känner mig sjukt oambitiös. Jag har prov på alla tids epoker imorgon, 12 kapitel i småföretagande på fredag, eximination inlämning praktisk marknadsföring fredag, redovisning i turism fredag, inlämning logga torsdag. Jag borde verkligen plugga, särskilt då det för en gångs skull går bra. Men istället gör jag allt annat. Har badat, gjort hårinpackning, rakat benen, smörjt in mig med bodybutter 3 ggr samt rivit ut hela min garderob. Nu läser jag noggrant min snoppbok. ALLT är så sjukt mycket roligare och intressantare att göra då det kommer till att plugga.

#112

Fyfaaan jag vaknar upp med världens feber och frossa. Jag vill inte missa mer skola, för då får jag för mycket att ta igen. Hade redan bestämt att efter skolan så skulle jag plugga, städa samt tvätta. Jag fattar inte hur jag kan sjukna till så fort! Nu ska jag dricka te och se någon serie tills jag vaknat på riktigt. Det snöar ute.

#111



Friis&Company skor, väldigt snygga, 12 cm, nya, sköna i crockomönstrat lack. Storlek 38. Köper jag 37or så är de alldeles för små, och 38or alldeles för stor. Jäkla dilemma alltså! Varav jag säljer de på tradera. Jag ska aldrig mer beställa skor utan att prövat de. Det är ju ingen mening att ha skor som man ändå inte kan använda. Och pg av peeptån går det ju inte att lägga in en sula. Jag har använt skorna en gång. Påväg till en tjejmiddag i våras. Så drygt 1 timma sittandes..

#110


Jag köpte ny ansiktsvätt för att mina produkter från clinique suger verkligen. Och diskmedel funkar tyvär inte lika bra längre. Vichy är super!

#109



Observera att jag har mens. Då handlar mitt liv i princip bara om kakor och choklad! Jag går alltid upp omkring 10 kilo varje menstruation. Fan vad biologi lärar aktigt det där lät. Men jag får enorma kväljningar av indianer i vassen, lingonveckan och alla andra klyshor som beskriver otäckheten. Mens är så jävla vidrigt. Jag har hämtat ut recept på p-piller två gånger för att sedan glömma att hämta ut pillerna. Jag MÅSTE hämta ut dem omgående så jag slipper detta helvete. Jag blir så arg över att inte killar har mens också. BLÖDA ur könet. Det ni! Jag har mensvärk från svanskotan och så att det ilar ändå upp till nacken. Och magen gör så ont att jag tror det ligger femton barn där.

Fikade med Marica som var i Stockholm idag, har inte sett röken av henne sedan Januari så det var väldigt kul med en liten livs update! Vi bodde grannar i Umeå, men hon flyttade till Malung och jag hit. Nu har någon knubbig kille med en motor på sin cykel, alltså inte en motorcykel utan en med en slags mini motor på en helt vanlig cykel flyttat in i mitt FD hem. Jag blir gråtfärdig av tanken av ett en 20 knubbis åring med leksaks cykel bor i min lägenhet..

#108

Jag har varit i skolan, postat paket, köpt SL kort och massa anda praktiska saker idag. Gjort några ärenden med Issa, snackat skit och taggat hennes partaj lördag kväll! Sen kom Boa och vi käkade middag hos Issa. Elsa kom förbi och vi har hängt hela kvällen. Väldigt mysigt!

För tre år sedan så var jag och Boa väldigt deprimerad. Jag gick skola i Lycksele och hon i Stockholm. OM vi ens gick till skolan dvs. Vi isolerade oss, hatade världen och tyckte synd om oss själva. Vi pratade i telefon och ältade alla världens problem, varje dag i flera timmar. Kännde ständig obefogad ångest över att finnas till. Ganska random jobbiga grejer och komplex. Hon tröst åt och jag kräktes popcorn. Den höst episoden känns jävligt grå.

Det gör mig livrädd för att någonsin bli deprimerad eller nedstämd igen. Det spelar ingen roll vad som händer, det är inte känslor som spelar roll då man bara känner en känsla i tio sekunder. Sedan håller man fast vid den i det undermedvetna och agerar därefter. Vill man så kan man. Blir man deprimerad så tycker man synd om sig själv eller ältar i ett problem istället för att ta tag i det och så vänder man det inåt. Man väljer själv om man ska vara glad eller deppresiv. Det är självdestruktivt att fokusera på vad man inte vill och se bakåt. Alla borde se The secret och alla borde bort prioritera allt negativt i livet.

#107


I nutid så är jag slående lik en kvinnlig version av Johan Palm (+20kg, lite mer smink och bröst). Hur mycket jag än älskar honom, och även fast hade varit vi om jag var några år yngre så gillar jag inte faktumet att vi har samma look! Det är håret alltså... Och vit-heten! Nästan så att jag börja styra över gränsen till whitetrash.

#106


Boa är här på sleep-over. Vi har snortat curry krydda ihop om att det skulle infinna sig något nytt rus, ätit massa godis, sett coco chanel filmen och reflekterat över livet. Shit vad konstiga grejer man gör ibland!

#105


#104

Jag hatar facebook. Eller jag har världens dilemma. Jag vill bara ha folk som är mina kompisar, folk jag gillar / folk jag brukar prata med / folk jag just träffat. Och alla festival människor. Nu har jag raderat vänlistan från ca 280 till typ 90. Jag har massa löst folk som jag bara känner ytligt. Inte så märkligt då jag gått i fyra olika gymnasieklasser.. Och mängder av kompisars kompisar , folk jag kände en gång för hundra år sedan och folk jag bara träffat på någon fest. Jag tror jag ska avregistrera mig. Jag tycker inte facebook är kul. Fan jag skriver ett helt inlägg om facebook vänner. Nu ska jag göra något vettigare!

#103


Jag låg och sov. Också ringde mobilen. Jag fick jobb omgående. Alltså inom 10 minuter. SÅ jag klev upp sprang och jobba! Jag är lite sjuk äcklig, hostig, snorig och så. Men det gick bra iaf. Tog dock hundra år att ta sig hem. NU ska jag lägga mig i sängen, läsa nya plaza kvinna och äta ben&jerrys till middag. Är hungrig som en varg, åt vitkål till lunch/frukost och jag har inte hunnit äta sedan dess! Jag har likt min köttfärs crush i sommras nu världens grej för vitkål. Jag käkar det hela tiden. Jag går omrking och är sugen på vitkål. SJUKT gott !

#102


Jag har varit hemma och sjuk idag med. Vaknade sent och har skrivit brev till mormor. Solen skiner och träden är gröna. Här tycker alla att det är vinter. Jag är sjukt lycklig över att inte bo i någon tragisk småstad i norrland där det snöar!

#101


Min älsklings t-shirt. Jag älskar blondie, specielt Debbie Harry. Hon är sjuukt grym. Såg bandet live förra sommaren. Så jävla bra. Jag får tänka att utväxt är coolt för att hon har också det.. Köpte t-shirten från Ampfield för över tre år sedan. Ett av mina få bra köp alltså!

#100

Idag har jag varit febrig och äcklig. Har storstädat, tvättat och sett obegränsat med webbtv. Handlade även mat, och var så lat att jag tog bussen. I bussen var det trångt och en kille max 10 år satt brevid mig och smsade pluttiga sms. Till någon som hette Mathilda<3<3<3. ( okej utan h men iaf. ) Jag blev alldeles varm. När mitt nya mobil nummer, som ska vara hemligt kommer så ska ingen få mitt nummer, som inte lovar på hedorsord att jag ska få heta Mathilda<3<3<3 på mobilen.


Undrar var det är så rakt och gulligulligt då man är liten, men inte då man är stor?

#99


Jag funderar på att färga tillbaka min naturliga hårfärg, så att jag slipper utväxten. Sätter jag då in extensions också så ser det riktigt bra ut.

#98

Mitt hår är så jävla äckligt att jag vill dö då jag ser det. Jag har utan att överdriva ca 1 dm utväxt. Jag vet att håret var slitet, men fyfan för att jag klippte page i våras. Mitt hår är nu axel långt, tovigt och äckligt. Jag hatar att det är alldeles för ljust och ser billigt ut. Min svarta peruk som numera är barbiehår ser till och med bättre ut!!

Jag har tre alternativ:

1. Raka av håret och skylla på cancer. Pluspoäng då för att jag får massa uppmärksamhet och medlidande. ( OCH att jag förstör Boas pr för all framtid, ska stå utanför hennes salong och bara - hoooooooon gjorde det. ) - att det blir kallt i vinter.


2. Köpa peruk tills jag kan fixa till det ordentligt. + att jag kan få superfint hår på bild. - folk jag träffar irl men inte känner kommer tycka att jag är en skumm typ.

3. Låta det vara som det är. Älta det varje dag. Upprepa samma citat som jag sa då jag var typ 15 år och ganska full - " Alltså jag LOVAR, jag ser INTE ut såhär egentligeen!! ". + folk kommer ta mig som 14-15 år, så att då mina kompisar fyller 30, tror alla att jag är runt 25. Minuspoäng är väll det att det inte kommer funka att ha en bad hairday varje dag och ingen kommer att tro på att jag är snygg egentligen.
( När denna bild togs förra hösten, så lovade jag mig själv att aldrig se så jävlig ut igen. Nu ser det fan nästan värre ut! )

#97

Jag blir inte provocerad av Kissie, Anna Anka eller någon annan mediekåt blondin som säger allt för pr. Däremot blir jag skogstokig av mesiga tjejer som gämt ska vara jättesnälla, gulliga, trevliga och gämt göra rätt för sig. Bebis-röst, rosa moln samt falskt fnittriga tjejer. Det är inte på riktigt. Jag försöker säga till mig själv att jag inte har rätt att döma. Det spelar ingen roll. Jag hatar dessa tjejer. Jag vill inte att de ska få födas eller finnas till. JÄVLA äckel Hilary fjant tjej Duff har förstört hela Gossip Girl serien. Jag vill kräkas på henne. Jag är säker, till tusen procent att hon som person är ännu mer löjlig och på låtsas än i sina filmroller. Jag blir arg på mig själv över att jag blir så upprörd. Men Hillary Duff i gossip girl går inte ihop..

#96

Idag har jag bara haft en lektion, så jävla skönt att börja 13.30! Sedan käkat på subway med Amalia. Fan vad det känns som jag bara skriver om vad jag äter.

#95

Oj vad hela dagen svishade förbi! Har varit i skolan, käkat thaimat till lunch och varit hos Amalia. Vi skulle bara dricka kaffe efter skolan hemma hos henne för att sedan springa diverse ärenden. Jag kom hem för drygt fem minuter sedan.. Vi har rensat alla hennes kartonger, och jag lekte rent hus och har skurat varenda vrå i hennes lägenhet. Fy vad mycket roliga saker vi hittat! Och äckliga. Hennes gamla frimärksalbum, sjukt att hon har massa som jag också hade. Har man inga kompisar så kan man köpa små billigt! I särklass dålig skämt bok. Pluttigaste av allt vi hittade. Det är skönt att kramas! Smågristånagelsärare. Väldigt fina sluta röka kort! Amalia sprang och köpte chips för att inviga en chips och dipp skål vi hittade, som hon fått i inflyttningspresent då hon flyttade hemifrån. Och det var fyra år sedan! Sjukt ändå, vi har skurat bort all sur röklukt. Jag fattar inte ens att det gick. Lägenheten stinker gott, rent och helt orökt!

#94

Vad tänkte jag med då jag köpte dessa förra hösten? Knallrosa Dr Martens. Jag har avändt de en gång. Köpte de efter jag sett en bild i ett modemagasin. De är coola men jag är inte tillräkligt alternativ för att använda dem. De passar inte ihop med något annat jag har, man måste vara en popig eller alternativ människa för att det ska se bra ut helt enkelt. Jag skulle dock vilja ha svarta. Men knallrosa?! De står bara här och skräpar..!

#93

Jag vaknade arg, snorig och trött imorse. Fyfan för höst. Jag gick till banken, för att sen gå till skolan. Men det gick inte, jag är äckel förkyld så jag har sedan dess legat i sängen. Käkat wok från 7eleven och sett desperate houewifes.

#92

Jag köpte kort som jag ska hänga upp på väggen från moderna museet, de första två är random. De med kvinnokropparna, och mannen är Salvador Dali.

#91

Woho, jag är hightech, jag klurade ut hur man gör då det inte funkar! ( Issa har världens tjusigaste paraply som hon snott från avlägsen 5 årig släkting typ! ) Issa sov hos mig inatt, vi käkade lunch och mötte sedan upp Elsa & Boa på moderna museet, där de ställde ut Salvador Dali's verk. Intressant. Jag gillar hans mustasch! Har varit en mysig regn söndag, jag och Issa tog trots vädret en promenad från museet hem till henne, lagade sedan mat och fnittrade precis som vi vore i en mellanstadie killar&disco episod. Love it!

#90

jävla fittblogg. det går inte att ladda upp bilder. en blogg med bara ord är värdelöst, varav jag inte ens orkar skriva med stor bokstav. ska starta om datorn nu.

#89



NEMO NISI MORS, - Marc Jacobs. Tills döden skiljer oss åt.

Lite förstor dock, alla tror att jag är extremt knubbig pg av mitt namn Mat-hilda, även om det förvisso stämmer så är ringen minst två-tre storlekar förstor varav den får hänga i en kedja runt halsen.

Tänk om jag skulle få anorexia eller så, vad skulle jag få heta då?!?!?! Va? Va? Vaa?

#88



Issa är här, vi har ätit en sen middag. Jag lagade världens godaste curry gryta med ris. Nu har vi suttit i timmar och snackat skit. Hon sover nog över här, vi ska mysa med film alldeles snart. Gud vad det är överskattat att gå ut. Verkligen! Så känns det nu, men kanske beror det på att om jag skulle gå ut, så skulle jag garanterat snora ner och hosta på alla och de skulle vråla äckel efter mig på både gator och torg! Isabella facebook stalkar också människor på facebook. Det är en spännande värld vi lever i! Puss kvällens snackis är Issa's nya bena...


#87

Jag lyssnar mest på rock och random musik. Lyssnar jag på Thåström eller Håkan Hellström så blir jag deprimerad och vill grina. Men Melissa Horns låtar är värst. Jag upptäckte henne nyss. De är fruktanvärt bra, men extremt sorgliga. Jag grinar som de inte fanns någon morgondag. Lät du henne komma närmre, som jag hade dig förut, långa nätter. Så himla fint och så ledsamt. Fy vad jag är blödig, jag har lipat i drygt en timma snart.

Nu ska jag sluta, handla mat och hämta Issa!


#86

Jag febrar och snorar. Jätte äckligt. Alltså när jag är snorig så tror min hjärna att jag är ledsen. Fast egentligen är jag jätteglad. Så när jag vaknade idag så fick jag fundera över vad jag hade att sörja eller deppa över, för jag antog att jag gråtit. Och så kom jag på ingenting. Jag är en lycklig människa. Och sen trodde jag att jag var bakis. Kanske är jag det, men värst är febern och snoret!

#85

De finns massor med människor som klär sig alternativt för att de inte vill vara som alla andra, ändå så ser de precis ut som alla andra alternativt klädda. Palestina sjal, den obligatoriska hatten, någon ful udda piercing/töjning, ojämn spretig frisyr/lugg över ögonen, dr martens eller converse. Alltså jävligt vanliga grejer men som de anser gör dem bättre, djupare, extremt estetiska och politiskt korrektare än alla de som inte är så. Jag hatar den attityden, ingen är bättre än någon annan. Och så tycker dessa alternativa människor att de är så mycket för världen och att de står för allt som är rätt. Igår så träffade jag i princip bara alternativa människor, och allihopa var äckligt otrevliga av ingen anledning alls utom möjligen att de tyckte att de var alldeles för bra och rätt för att unna sig energi att vara trevliga mot mig. Fy så jävla dryga människor!


#84



Jag kom just hem, gör allt för att jag inte ska vakna med ångest imorgon. Städar mitt sovrum, tar bakistabletter och dricker grönt the. Jag käkade till och med en banan istället för fyllekäk. Gud var jag är en seriös människa! Jag kommer vakna med världens livslust imorgon och knappt minnas eller känna av att jag förtärde alkohol ikväll. Perfekt!

#83


Nu har vi dumpat chipsen, sminkar oss, dricker öl och drar snart ut!

#82



Boa dök upp. Med en påse chips..

#81



INGA MERA CHIPS! Jag och Boa planerade filmkväll och hemma mys. Då hon fick nys om att vi skulle hetsäta grönsaker så drog hon på afterwork. Jag har bunkrat upp med grönsaker och dipp hemma. Blir jag sådär akut sugen på chips så äter jag morötter. Inga mer chips, inga mer chips, inga mer chips. Nu är jag varken chips eller grönsaks sugen. Antingen går jag ut med Boa och blir äckligt full, gör något pinsamt och går skamsen i en vecka, eller så går jag på bio med Issa & Cornelia. Svårt val, ska klura på det ett tag!


#80


Woho idag fick jag paket. Marc Jacobs halsbandet med eiffel tornet! Så jäkla fint, dock var det typ tio gånger mindre i storlek än vad jag förväntat mig, men det gör inget. Hur pluttigt som hälst!

#79




Mina första Marc Jacobs, jag köpte dem i Augusti för två år sedan ifrån numera nedlagd webshop och butik från Visby. De är mina favoriter fastän jag egentligen inte använt dem ännu. Bara hemma ibland, om golvet varit nyskurat. Jag minns aldrig någonting, särskilt inte vad de runt omkring mig minns.

Jag kommer dock ihåg precis exakt vad jag gjorde den dagen jag hämtade ut skorna. Jag var med Nina, vi tog massa häftiga outfit bilder till min dåvarande nystartade modeblogg som skulle göra världsrevolution. Jag tror jag orkade med att skriva tio inlägg. Max. Måste även tillägga att den var skriven på svengelska, i ett hopp om att bli internationell. Jag kommer ihåg hur vi gick för att hämta ut skorna på ica, hur mitt rum stank gul såpa efter jag skurat bort två åriga gammla öl och läskfläckar från golv och väggar, hur glad jag var över att jag skulle flytta hemifrån tre dagar senare samt vilket kärleksdilemma jag då led av. Vi köpte mjukglass, snackade skit om gammla klasskompisar och gick för att hyra film. Och så plötsligt så dök the love of my life ( dåtid! ) upp i en bil bakom ett krön. Vilket var väldigt oväntat då han var bosatt i en annan stad. Jag greps av någon odiagnoserad akutpinsam sjukdom, blev knallröd i ansiktet, fick ingen luft och stammade då jag talade. Vilket vi i efterhand uppskattar var omkring fem minuter. Bokstavligen så fick jag ingen luft för då de körde iväg så blev jag medvetslös. Mitt på gatan, utanför korpen så svimmade jag. Nina var skräckslagen och jag var i chocktillstånd. Vi gick sedan ner på Shell och hyrde film, köpte popcorn och trocadero. Sen så försökte vi se film, men jag överöstade TV:n konstant med "guuuuuuu va pinsaaaamt!" och diverse liknande utal. Jag lugnade inte ner mig, blev ännu mera hetsig och kräktes för fulla muggar. Mjukglass, trocadero och popcorn. Varav jag får allergiska reaktioner på trocadero idag.


#78

Min koncentrations nivå är på noll. Jag gör allt förutom att plugga. Analyserar min garderob som exempel. 90% är oänvändt eller användt en gång utan att överdriva. Resterande 10% använder jag i princip varje dag. Jag ska bli som Issa då jag shoppar. Hon känner på tyget, hon prövar olika storleker, lägger undan och överväger innan hon köper. Sedan funderar hon över när hon ska använda plagget/skorna och med vad.

Så gör inte jag. Jag tänker vad fint, prövar aldrig, väljer storlek på måfå och ruinerar mig på plagg och skor som jag aldrig kommer att använda. Jag ska göra mig av med allt. Och tänka tusen gånger innan jag handlar, precis som Isabella!

#77


Jag är super hungrig, vaknade kring åtta ikväll, kom hem halvtre från skolan och så sommnade jag efter det. Nu käkar jag feta mackor med curry och gör klart ett arbete i turism som ska vara inlämnat imorgon. Jag jobbar bäst under tidspress så att säga.

#76

Fy vad grå min blogg blev med svartvita bilder. Inga mer sådanna.


RSS 2.0