#23Jag köpte för ett tag sen en serie från clinique. Sådär extra onödigt för den är inte särskilt bra alls, grejen är att om man har normalfet hy så funkar yes diskmedel MINST lika bra. Det rengör på djupet och en flaska yes räcket ju minst i ett år, kaanske två och kostar typ 30 spänn! Sen köper man snordyr och bra ansiktskräm istället. Taadam porslinshy!


#22

Shit vad dagarna går fort. Jag gör sånt där mysigt men alldagligt. Men väljer med flit att inte blogga när det finns risk för emo - inlägg! 

#21


Jag handlar nästan gämt ekologiskt om det går och jag äter bara vegetariskt. Jag tycker att jag blir en överlägset bättre människa och blir glad varje gång det är en grön symbol, rättvisemärkt eller en treklöver. Då känner jag mig som en superhjälte! Nu uppmärksammar de till och med på kvittot så man får en fin liten stämpel varenda gång. Det tycker jag är bra. Att vi som faktiskt bryr oss om miljön får fina kvitton. Lite som diplom med närmare eftertanke!

#20


Ett nytt tips med hög trendfaktor är att ha en frisyr down there! Jag väljer blondt långt, rufsigt , lite samma frisyr som jag har på huvudet. Blir extra festligt om man knyter en rosett eller så och låter det sticka fram!  Kommer att vara super hett i vår, men jag gillar att ligga lite steget före. Superballt! Framförallt skönt med att slippa alla olika vax trubbel man annars lätt hamnar i..

#19


Jag sitter nu med hårinpackning, har just storstädat, pluggat lite turism och ska nog ut och springa lite. Hatar min musik på mobilen, och mitt internet, går inte att tanka nytt! Imorgon är det hälg, och tjejmilen, som jag skulle springa men som jag glömt anmälla mig till!

#18

Jag har hittat en ny katt! Helt plötsligt var det en kisse som var någon annans, men nu är hon min. Fantastiskt! Hon heter Coco Cat döpt efter Elle's ny tema nummer. Alltså om Coco Chanel, så Coco Cat. Jag funderar på att färga pälsen, kanske fixa linser och ev ta lite i topparna på henne utifall att det går rikslarm och någon vill ha tillbaka sin ( numera min ) katt. Man kan ju aldrig vara på den säkra sidan utifall någon känner igen henne. Mina lilla gos coco, hennes päls är mjuk som sammet!


#17Elsa och Boa var här igår, vi käkade tacos, B&J och snackade skit, mycket mysigt :)

#16

Boa kom igår kväll och räddade mig ur min feber/rederiet dvala! Nu kommer Linnea strax och jag ser ut som en flottig uteliggare.OBS, bilden är inte oseriös!

#15

Jag har en en jävla förkärlek till att blotta mig för grannar och elda i mikrovågsugnar. Nu ikväll så höll jag på att vaxa mig för fullt, men vaxet stelnade efter ett tag så jag micrade det. Går på toa och glömmer sedan bort vaxet tills jag känner hur det stinker bränt. Vaxet har exploderat och vaxburken smultit, jag får panik och står iklädd endast bh och försöker ta rätt på så mycket vax som det går, i köket alltså. Jag tänkte inte alls på att det är loftgång, alldeles ljust ute och persienerna var uppdragna. Så jag står i princip nakenfis mitt i köket med grönkletigt kön då mina grannar, ett par i 65+ års åldern går förbi och tittar in. Och ja, genom att tyda deras miner. DEM SÅG! Inte heller var det första gången jag blottade mig inför nya grannar, när jag var nyinflyttad i Umeå bodde jag i några månader på Ålidhem, bottenplan. Hade just dushat, gick omkring i trosor och satte mig vid datorn, på msn hette alla "snööö ute" så jag sprang till fönstret, drog upp persienerna, log och kollade ut på snön. Vinkade glatt till mina grannar som stod utanför och upptäckte sedan att jag glömt sätta på mig en t-shirt och stod med bara bröst.

Nu ser jag ut som en aileen då jag spilt vax över hela mig + hela köket, det ser ut som fan! Måste skynda mig skura upp ordentligt nu.


#14

Sjukt att man har försovit sig då man vaknar tio i sju. Kom igång med skolarbetet idag iaf, och lunchade med en tjej i klassen. Sen så kom jag hem kring halv två tiden och trillade i hop i feberattack och huvudvärk, så jag har sovit i princip hela kvällen. Lite tråkigt då jag egentligen skulle på modevising och sedan någon komikerklubb. Nu exploderar min skalle. Godnattpuss


#13


Har man ingen hårtork så funkar det asbra att headbanga, väldigt ekolgiskt också! MILJÖTÄNK!

#12

Oj förra inlägget fick det att låta som Boa var en jobbig frisör, det är hon inte. Världens bästa! Den enda som klippt mig och jag varit nöjd efter jag dushat också. Jag har aldrig varit petig mitt hår, men INGEN annan får komma i närheten med en sax. Aldrig! Dock så klippte jag mig själv häromdagen med en köksax. Men det var bara extensionet och hör egentligen inte till saken. Bois är frisör av värdsklass!

#11


Det gick bra i skolan, värkar vara bra klass! Nu ska jag bada, har köpt halvlitersförpackning av shampoo och inpackning. Det är 500ml, och man använder 5ml/dush. Alltså med närmare beräkning kommer det räcka nästan två år för mig. Investering! Dock så brukar Boa dra i mitt hår, se bekymrad ut och rynka på näsan för att sen dra det där obligatoriska frisörsnacket som jag inte alls lyssnar på. Inpackning, toppar, utväxt, färg, äckligt löshår, ojämt blaablaaabla. Och då låtsas jag att det är med flit jag har naturliga dreads bara för att slippa höra hur extremt viktigt det är att jag ruinerar mig på redkens serie, med serum från keraste osv,osv,OSV!

#10

Skolan börjar om en och en halv timma. Jag är inte nervös alls, förutom att klassen känner varandra och jag ska presentera mig med med namn, intressen osv.

Hej, jag heter Mathilda, jag gillar killar, discon och surfa på lunarstorm. Typ!


#9


Jag sitter på min balkong med en filt, röker, dricker cola light och ser på rederiet. Riktigt mysigt!

#8


Har varit med Issa, Boa & Felicia och fikat idag. Waynes suger i Stockholm också. Annars så är det pissväder men jag är glad ändå. Köpte världens pluttigaste babyrosa kamera idag, och imorgon börjar jag skolan!

#7

Jag bor nu i Stockholm, har hunnit packa upp allt och fixat iordning idag. Det känns så sjukt bra!  Var sedan och käkade med Boa och gick en sväng på söder. Så jävla bra det här kommer att bli, det känner jag på mig.

Jag gick lite vilse i regnet då jag gick hem, men så brukar jag alltid göra i början, jag har ju bott på fyra ( egentligen sju ) ställen under två år och har alltid haft svårt att hitta då mitt lokalsinne är på noll!


#6


Mina top tio, tio. Luktar grymt goda allihop, dock så är det synd att alla har CK-blossom, Dior-pure poison och Britney parfymen. Det är lite tråkigt att ha en vanlig lukt. Jag funderar på att köpa från herravdelningen, känner massa tjejer som gör det och det funkar asbra om det är en fräsh parfym, som Armanis acqua di gio och man blandar ut med någon mysk/vanilj doft.

#5


Jag packar, viker, slänger, sorterar. Det tar sådan jävla tid. Jag har aldrig fattat hur extremt mycket grejer jag egentligen har.  Kläder framförallt. Det som är synd är att jag just nu bara kommer hyra ett rum tills jag hittat lägenhet. Så mina kartonger som är överallt dom kan komma i mitten Oktober, dom kan komma i Februari eller kanske nästa sommar. Man vet inte, därför är det ganska svårt att veta vad som ska med. Jag känner redan nu att jag behöver en lägenhet OMG! 

#4


Jag kissade nästan ner mig på min nya (då, förra söndagen) t-shirt. Jag tänkte att den här, den blir snygg som tight, så jag köper en i S. Men så ringer mobilen och jag rycker den översta i t-shirten högen. När jag kommer hem så är den i XL och går nästan till knäna. Fast det blev ju bra ändå. Iaf med lack/glans-tights, annars ser de litegranna ut som jag går runt med sovtröja.

#3


#2


Jag kommer garanterat att bryta mina fotleder i dem i höst någon gång då jag är full, men det är det nog värt.


#1

Jag trodde aldrig att jag skulle göra ännu en ny blogg. Det här är enligt mina beräkningar min tjugonde. Men devote blev för mycket playahead/lunarstorm. Så hejhej här är mina nya blogg!


RSS 2.0