# 284 - du skrämmer mig

Jag fattar inte hur man medvetet kan vilja vara elak mot någon? Är det skadeglädje man känner, är det en sjukdom eller en fetish? Jag försöker förstå men jag kan inte. Jag blir inte ledsen längre, knappt heller arg utan jag får bara ångest över att jag slösat bort ett år av mitt liv på dig. Det är något fel med dig. Det borde jag fattat för länge sedan pga allt annat elakt du sagt och gjort. Du försöker ständigt få mig att känna mig äcklig och dum. Varför vill du mig illa? Vad du får ut av det förstår jag inte. Hur mycket jag än tyckte om dig i förrgår så känner jag inget för dig nu. Jag vill aldrig mer ha med dig att göra.

Fan vad äcklig du är som knullat en tjockis i ett år, och att bli dumpad av samma måste suga.


Kommentarer
Postat av: Fagel

Stå på dig. Livet är alldeles för kort för att bli trampad på. Sånt har man dörrmattor, trottoarer och gräsmattor till och sist jag kollade vad du varken eller.

2009-12-27 @ 18:23:06
URL: http://fraggelberg.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fagel, bryskt uppvaknande!

2009-12-29 @ 02:53:57
URL: http://mwmw.blogg.se/
Postat av: Fagel

utan att kunna hela historian så är det ju lite svårt att veta vad som hänt men bara utifrån det lilla du skrev så förstår jag att det känns tungt... Men som jag sa, livet är för kort för att sörja folk som sviker en. Den egna smärtan blir väl iofs inte vekare bara för att man går vidare men läkeprocessen är ju något kortare. :) Du får väl ut och sno en cyckel och måla rumpan för att glöma honom. Ha ha ha

2009-12-29 @ 07:29:07
URL: http://fraggelberg.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Det är ingen fara, jag repar mig fort :)

2009-12-29 @ 11:03:48
URL: http://mwmw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0