#269 - pälsväst


Det är snyggt med en kort pälsväst över skinnjacka, även om det blev lite väl hypat förra hösten. Köpte min förra veckan, det gör skinnjackan iaf liite varmare.

Kommentarer
Postat av: Fagel

Snyggt

2009-12-22 @ 13:49:30
URL: http://fraggelberg.blogg.se/
Postat av: Fagel

Ha ha ah ha. Satt och letade efter din gamla blogg och hittade detta. Har du sett det? Höll på att skratta ihjäl mig..."Riktigt snygg tjej. Ganska rolig blogg också, i alla fall jämfört med den usla konkurrensen. Fula Gubben gör tummen upp och erbjuder Mathilda Westerlund 10.000:- kontant för 12 timmars sex. Inga äckliga grejer utan bara vanlig porr."https://www.flashback.info/showthread.php?t=1015759&page=49

2009-12-22 @ 16:34:46
URL: http://fraggelberg.blogg.se/
Postat av: jag

"Alla småbrudar har blivit offer för modebloggsrevolutionen värkar det som. Var har de begåvade och snygga svenska kvinnorna tagit vägen? Jag hade hookat med en tjej för ca 2,5 år sedan. Hon var grym på alla vis. Stora tuttar och mycket åsikter. Jag flyttade sedan till Malmö och sedan till Indien för volantärarbete och är just hemkommen därifrån. Jag spanade just upp henne av uppmaning från en polare och möts av detta http://mwmw.blogg.se/2009/november/187.html#comment klipp. Jävla massa man missar på ett år, bloggar var inte på tapeten förra året. Inte i närheten av vad det är nu iaf! Denna tjej måste snortat en jävla massa för jag känner inte igen henne alls.Blåstast vinner värkar det so.! Kissie, Dessi, Pussy klanen som de värkar kalla den, de eggar upp varandra att vara värst. Bloggarna är nya dokusopadeltagarna... Fan så pinsamt!"

2009-12-22 @ 18:07:02
Postat av: Fagel

Jag: Det där var ett ganska fult påhopp. Nu kan vi inte se filmen längre men frågan är om du tagit dig tid att läsa bloggen. Mathilda levererad en härlig blandning av vardagliga betraktelser, galna upptåg och äkta kännslor så att komma indrundrandes här och döma henne utifrån ett videoklipp tycker jag är fel. Har du o andra sidan läst igenom, och följt bloggen och efter det inte känner igen henne så är du berättigad din åsikt men jag, och många andra, gillar den här Mathilda så vi är tacksamma om hon fortsätter med det hon gör. Finns inget i bloggen som skulle anspegla på att "blåstast" vinner.

2009-12-22 @ 18:15:07
URL: http://fraggelberg.blogg.se/
Postat av: Mathilda

Fagel tack! Nej men se du, vilken tur. Snabba cash är precis vad jag behöver nämligen för jag kommer snart att sluta på mitt jobb!Jag känner ingen som flyttat till Indien, eller Malmö för den delen heller. Jag dör ahahaha

2009-12-23 @ 00:36:27
URL: http://mwmw.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0